Возачи – опрезно у зонама школа

02.09.2019. 08:21
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у протекла 24 часа рођени су један дјечак и једна дјевојчица. На болничко лијечење примљено је 18 пацијената.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево у протекла 24 часа није имала интервенција.

Град је овога јутра уредно снабдијевен водом и електричном енергијом.

Ауто-мото савез Републике Српске подсјећа возаче да данас почиње нова школска година и позива их да возе крајње опрезно у зонама основних и средњих школа, те да обрате посебну пажњу на ђаке који се крећу дуж коловоза.
Саобраћај се јутрос на већини путева у Републици Српској одвија без застоја и посебних ограничења. 

У котлинама и дуж ријечних токова видљивост је мјестимично смањена због магле. 

На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина могући су ситнији одрони камења и земље на коловоз, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске. 

У току су радови на изградњи МХЕ Крупац на ријеци Жељезници, због чега се саобраћај на магистралном путу М-18, на дионици Крупац-граница РС (Богатићи), на територији општина Источна Илиџа и Трново одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком, уз постављену свјетлосну сигнализацију (семафоре). Радови су планирани до 31. 12. 2019. године.

 У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, а крајем дана могућа је киша.
Највиша температура ваздуха биће од 25 до 32, на југу до 34 степена Целзијусова, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. 

Вјетар ће бити слаб до умјерен, источног и југоисточног смјера, крајем дана сјеверозападни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода. 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Повећана опасност од одрона, магла у котлинама Повећана опасност од одрона, магла у котлинама
Против Сокочанина поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због пријетњи Против Сокочанина поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због пријетњи
Косорић задовољан стартом Романије: Очекивали смо добар почетак Косорић задовољан стартом Романије: Очекивали смо добар почетак
Најчитаније
  • Наточио гориво на пумпи и побјегао
    15h 48m
    1
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    17h 39m
    0
  • Живот га није мазио: Братић постао инжењер електротехнике са 23 године
    17h 26m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    8h 52m
    0
  • Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
    11h 34m
    0