Возио 252,8 километара на час, полиција га привела

13.09.2022. 10:19
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Припадници саобраћајне полиције Полицијске управе у Сремској Митровици су, за вријеме викенда, зауставили петорицу возача, двојицу који су прекорачили брзину, двојицу који су возили под дејством алкохола и једног без возачке дозволе.

Полиција је пресретачем зауставила тридесетдвогодишњег држављанина Швајцарске који је ауто-путем од Батроваца према Београду возио "BMW" брзином од 252,8 километара на час, за 122,8 километара више него што је дозвољено.

Возач је приведен надлежном прекршајном судији који га је казнио новчаном казном у износу од 140.000 динара и забраном управљања возилом на подручју Србије у трајању од десет мјесеци.

Такође, пресретач је зауставио и педесетосмогодишњег македонског држављанина који је ауто-путем од Батроваца према Београду управљао „мерцедесом“ брзином од 212,6 километара на час, за 82,6 више него што је дозвољено.

Возач је приведен надлежном прекршајном судији који га је казнио новчаном казном у износу од 100.000 динара и забраном управљања возилом на подручју Србије у трајању од осам мјесеци.

Патрола у Старој Пазови открила је четрдесетпетогодишњака који је возио „фијат“ са 2,44 промила алкохола у организму, док је у Руми затечен шездесетдеветогодишњи возач „фијата“ са 2,14 промила алкохола у организму.

У Новој Пазови заустављен је двадесетчетворогодишњак који је управљао „голфом“ без положеног возачког испита.

Свим возачима је одређено задржавање и они су приведени надлежним прекршајним судијама.

Коментари 0
Повезане вијести
Дала име по дјевојци са чијом јетром живи: Не заборавља Софију која јој је продужила живот Дала име по дјевојци са чијом јетром живи: Не заборавља Софију која јој је продужила живот
Србија и Албанија желе заједничку организацију Европског првенства у фудбалу! Србија и Албанија желе заједничку организацију Европског првенства у фудбалу!
НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
Најчитаније
  • Владо Шипчић – посљедњи четник који је оружану борбу са комунистима водио до 1957. године
    1h 59m
    19
  • ИНТЕРВЈУ: Војислав Војо Чаркић – Легендарни прота Војо
    1h 39m
    0
  • Привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    5h 2m
    0
  • Илиџанци – највеће жртве и најбољи борци Републике Српске (ФОТО)
    23h 41m
    11
  • На данашњи дан формирана Војска Републике Српске
    5h 59m
    0