Временска прогноза за наредна три дана

17.03.2022. 13:11
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској ће до краја седмице бити ведро, уз максималну температуру ваздуха од четири до 10 степени Целзијусових, подаци су Републичког хидрометеорлошког завода.
Сутра ујутро ће бити претежно облачно и суво, на југу и сјеверу претежно ведро, док је у централном појасу од сјеверозапада ка југоистоку могућа слаба пролазна киша.

Током дана ће доћи до смањења облачности уз више сунчаног времена и вјетровито, на југу и сјеверу ће бити мало топлије. Увече ведро уз пад температуре.

Вјетар ће бити слаб до умјерен источни и сјевероисточни мјестимично и појачан, а у јужним предјелима умјерена до јака бура.

Минимална температура ваздуха биће од минус четири до четири, на југу до шест, а максимална температура ваздуха од пет до девет, на југу и сјеверу до 13, у вишим предјелима од три степена Целзијусова.

У суботу , 19. марта, ујутру ће бити претежно ведро и хладно уз слаб мраз, умјерен на планинама.

Током дана биће сунчано вријеме уз малу дневну облачност, на југоистоку понегдје умјерену, док ће увече бити ведро и хладно.

Минимална температура ваздуха биће од минус четири до три, на планинама од минус шест, а максимална температура ваздуха од четири до 10, на југу до 12, у вишим предјелима од један степен Целзијусов.

У недјељу, 20. марта, ујутру ће бити претежно ведро и хладно уз слаб мраз, умјерен на планинама, док ће током дана бити сунчано вријеме уз малу дневну облачност, увече претежно ведро и хладно.

Минимална температура ваздуха биће од минус пет до један, на планинама од минус осам, а максимална температура ваздуха од три до девет, на југу и сјеверу до 12, у вишим предјелима од један степен Целзијусов

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра облачно и свјежије са повременом кишом Сутра облачно и свјежије са повременом кишом
Сутра нестабилно са кишом, могућа појава града Сутра нестабилно са кишом, могућа појава града
Сутра умјерено до претежно облачно, послије подне киша Сутра умјерено до претежно облачно, послије подне киша
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    3h 15m
    6
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    2h 11m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    20h 56m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    17h 55m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    19h 7m
    0