Врхунска забава уз "М:тел" пакете и уређаје

03.08.2020. 18:43
0
ИЗВОР: Srna

Компанија "М:тел" нуди корисницима пакете у којима могу да бирају двије, три или чак четири услуге, у зависности од потреба.

-Брз, поуздан и неограничен оптички интернет, бесплатни разговори у фиксној телефонији, сјајни бонуси у мобилној телефонији, најмодерније функционалности дигиталне телевизије, попут премотавања, паузирања, снимања и враћања пропуштеног садржаја, уз најбоље ТВ садржаје и додатне ТВ пакете учиниће да вам ово љето прође уз врхунску забаву- саопштено је из "М:тела".

У саопштењу се наводи да у најновијој понуди, "М:тел" поклања и додатни "Филм бокс" /ФилмБоx/ ТВ пакет чак 12 мјесеци, а сјајне ТВ садржаје корисници могу да прате и на новом телевизору из богате понуде "М:тел" уређаја.

-Овог мјесеца за вас препоручујемо пакет TV+NETT+TEL: M+ уз који можете одабрати одличне уређаје по повољним цијенама или отплатом на мјесечне рате без камата - сони KDL50VF665BAER /смарт/ за чију рату ћете издвијити 48 КМ и ел-џи 49UM7100PLB /смарт/ уз мјесечну рату од 56 КМ- поручују из "М:тела".

За више информација заинтересовани могу да добију позивом на број 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Најчитаније
  • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
    4h 56m
    4
  • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
    5h 1m
    1
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    5h 53m
    0
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    18h 23m
    0
  • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
    6h 7m
    0