Врхунски суплементи и додаци исхрани за спортисте и рекреативце на једном мјесту

31.05.2021. 11:43
0
ИЗВОР: Катера

Продавница „Спорт суплементи“ нуди највећи асортиман суплемената и додатака за исхрану спортиста и рекреативаца, коју чини преко 120 различитих производа као што су витамини и минерали за јачање имунитета - витамин Ц, Б комплекс, витамин Д3 , мултивитамини, цинк и још много тога.

 „Спорт суплементи“ су генерални заступник и дистрибутер свјетски познатих брендова из Словеније и Италије – „ The nutrition“ и „Yamamoto“, који су према мишљењу стручњака и водећи брендови фармацеутске чистоће када су суплементи у питању.

Сви производи које нуде набављају се од овлаштених дистрибутера, те посједују дозволу за промет и све потребне сертификате.

Кроз активно бављење спортом, веома је значајна правилна исхрана и добро балансиран однос макро и микронутријената, који уз подршку суплемената и адекватну хидратацију, може значајно да унапреди спортске перформансе и одигра кључну улогу у постизању бољих резултата. 

Ријеч је о додацима исхрани, који прије дозволе за продају морају проћи ригорозне контроле и бити регистровани у Министарству здравља и Институту за јавно здравство.

Посјетите продавницу „Спорт суплементи“ која се налази у Фочи, на другом спрату ТЦ „ТОМ“ и увјерите се у квалитетну понуду, по конкурентним цијенама, и цјелокупан асортиман различитих брендова.

Коментари 0
Повезане вијести
Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
Пронађено беживотно тијело Драге Танасковића Пронађено беживотно тијело Драге Танасковића
Часно и храбро војевање фочанских бригада Часно и храбро војевање фочанских бригада
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    12h 21m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    13h 36m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    19h 27m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    17h 54m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    19h 46m
    0