Vrhunski suplementi i dodaci ishrani za sportiste i rekreativce na jednom mjestu

31.05.2021. 11:43
0
IZVOR: Katera

Prodavnica „Sport suplementi“ nudi najveći asortiman suplemenata i dodataka za ishranu sportista i rekreativaca, koju čini preko 120 različitih proizvoda kao što su vitamini i minerali za jačanje imuniteta - vitamin C, B kompleks, vitamin D3 , multivitamini, cink i još mnogo toga.

 „Sport suplementi“ su generalni zastupnik i distributer svjetski poznatih brendova iz Slovenije i Italije – „ The nutrition“ i „Yamamoto“, koji su prema mišljenju stručnjaka i vodeći brendovi farmaceutske čistoće kada su suplementi u pitanju.

Svi proizvodi koje nude nabavljaju se od ovlaštenih distributera, te posjeduju dozvolu za promet i sve potrebne sertifikate.

Kroz aktivno bavljenje sportom, veoma je značajna pravilna ishrana i dobro balansiran odnos makro i mikronutrijenata, koji uz podršku suplemenata i adekvatnu hidrataciju, može značajno da unapredi sportske performanse i odigra ključnu ulogu u postizanju boljih rezultata. 

Riječ je o dodacima ishrani, koji prije dozvole za prodaju moraju proći rigorozne kontrole i biti registrovani u Ministarstvu zdravlja i Institutu za javno zdravstvo.

Posjetite prodavnicu „Sport suplementi“ koja se nalazi u Foči, na drugom spratu TC „TOM“ i uvjerite se u kvalitetnu ponudu, po konkurentnim cijenama, i cjelokupan asortiman različitih brendova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM
Pronađeno beživotno tijelo Drage Tanaskovića Pronađeno beživotno tijelo Drage Tanaskovića
Časno i hrabro vojevanje fočanskih brigada Časno i hrabro vojevanje fočanskih brigada
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    3h 49m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    10h 55m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    9h 22m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    5h 4m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    11h 14m
    0