Вртић "Машин свијет" отвара врата за своје малишане

08.05.2020. 17:17
0
ИЗВОР: Катера

У складу са одлукама и препорукама Републичког штаба за ванредне ситуације вртићи на територији Општине Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево своја врата ће поново отворити у понедјељак 11. маја.

Из вртића Машин свијет поручују да је све спремно и са радошћу у понедјељак дочекују малишане. Просторије вртића су окречене, очишћене и је планирана дезинфекција вртића по трећи пут.

Малишанима ће се бесконтактно мјерити температура на улазу у вртић, а што се тиче посебних мјера за дјецу неће их бити. Поступају у складу са препорукама Института за јавно здравство и запослени су у обавези да носе маске и рукавице док је на снази ова одредба. Битно је нагласити да су у данима изолације свакодневно имали комуникацију са малишанима и родитељима путем интернет активности и показали су да и у оваквим условима малишани и стручни тим били одлични.

Слика

- Драго нам је да се враћамо на оно наше старо добро вријеме и усмјереним активностима. Предшколски програм се наставља и изузетно нам је драго да ће малишани моћи то надокнадити – истакли су из вртића.

Такође искористила бих прилику и захвалила се родитељима као и начелнику наше општине господину Маринку Божовићу за тренутке подршке у оваквим ситуацијама. За срећан почетак за свако дијете смо симболично од декоративног папира направили дјетелину са четири листа и надамо се да ће заиста тако бити и да ћемо сви имати срећан почетак - рекла је директор вртића Машин свијет Јелена Лубура.

Коментари 0
Повезане вијести
Подијељени пакетићи у вртићима на подручју Источне Илиџе (ФОТО) Подијељени пакетићи у вртићима на подручју Источне Илиџе (ФОТО)
Двоје дјеце побјегло из вртића Двоје дјеце побјегло из вртића
Ватрогасци у наручју изнијели малишане из поплављеног вртића (ФОТО) Ватрогасци у наручју изнијели малишане из поплављеног вртића (ФОТО)
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    18h 36m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    16h 50m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    14h 40m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    7h 5m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    12h 38m
    0