Вукановић поручује да се опозиција мора окупити око једног кандидата

16.06.2020. 10:42
0
ИЗВОР: Srpska.info

Ослобађење Бањалуке био би окидач за пријевремене изборе и тиме би судбина овог ненародног режима била запечаћена, истакао је посланик у Клубу СДС у Народној скупштини Републике Српске, Небојша Вукановић.

-Опозиција мора да организује један широки народни фронт и да се сви окупимо око једног кандидата. Бањалука је кључна за ове локалне изборе како би се ова отуђена олигархија скинула са власти – нагласио је Вукановић.

Вукановић каже да СДС наставља онај процес који је започео прије почетка пандемије, а то је разговор са грађанима Бањалуке.

-Некад неколико малих свијећа је довољно да разбије мрак у неком тунелу и да запали буктињу промјена – поновио је Вукановић.

Са грађанима Бањалуке јуче је био посланик СДС Давор Шешић.

Он каже да, ако се размишљало о промјенама пословника, онда је гостима који долазе на сједнице НСРС требало ограничити вријеме за обраћање, а ту прије свега мисли на предсједника Владе, предсједницу Републике и српског члана Предсједништва БиХ.

– Овако им је дозвољено да причају колико хоће, шта хоће и да за то нема санкција, што је страшно. На сједници НСРС тражићемо да се наше сугестије уваже – поновио је Шешић.

Адамовић: Више оваквих догађаја

Предсједница Актива жена СДС Весна Адамовић је рекла да ће Српска демократска странка и у наредном периоду наставити разговарати са грађанима јер је политика СДС, прије свега народна, а не салонска и оваквих догађаја ће бити све више у Бањалуци.

-Проблем пребукираности школе на Старчевици је велики проблем у овој мјесној заједници. Ђаци иду у три смјене и опет нема довољно простора за одвијање нормалног наставног процеса – закључила је Адамовићева.

Коментари 0
Повезане вијести
Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора
Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони
Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    14h 34m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    5h 32m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    13h 58m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    12h 13m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    13h 52m
    0