За доживљај као у биоскопу – м:тел ТВ пакети!

04.03.2024. 13:05
0
ИЗВОР: katera.news

Искористите одличан попуст од 25% на претплату, за прва четири мјесеца и обезбиједите себи супер забаву уз један од м:тел пакета и телевизију са више од 300 ТВ канала прилагођених свим генерацијама и укусима.

У м:тел пакетима очекује вас и најбржи оптички интернет, видеотека са хиљадама сати најбољег филмског и серијског програма домаће и свјетске продукције, фиксна и мобилна телефонија са сјајним бонусима за разговоре и мобилни нет.

Поред тога нудимо вам и могућност куповине сјајних ТВ уређаја по приступачним цијенама уз могућност отплате на рате без камата.

У марту за вас издвајамо Philips Smart 50” са мјесечном ратом од 45 КМ, SONY Google TV 55” са мјесечном ратом од 70 КМ и TESLA Android 55” са мјесечном ратом од 34 КМ.

Не заборавите, у м:тел ТВ пакетима имате најмодерније ТВ функционалности, премотавање, паузирање, враћање пропуштеног садржаја и снимање, али и гратис услугу ТВ То Го коју можете инсталирати на ваш мобилни уређај и ТВ садржаје носити са собом гдје год да пођете.

Уживајте уз м:тел ТВ пакете!

За више информација посјетите www.mtel.ba или позовите 0800 50 000.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    14h 15m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    15h 30m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    21h 21m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    19h 48m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    21h 40m
    0