За доживљај као у биоскопу – м:тел ТВ пакети!

04.03.2024. 13:05
0
ИЗВОР: katera.news

Искористите одличан попуст од 25% на претплату, за прва четири мјесеца и обезбиједите себи супер забаву уз један од м:тел пакета и телевизију са више од 300 ТВ канала прилагођених свим генерацијама и укусима.

У м:тел пакетима очекује вас и најбржи оптички интернет, видеотека са хиљадама сати најбољег филмског и серијског програма домаће и свјетске продукције, фиксна и мобилна телефонија са сјајним бонусима за разговоре и мобилни нет.

Поред тога нудимо вам и могућност куповине сјајних ТВ уређаја по приступачним цијенама уз могућност отплате на рате без камата.

У марту за вас издвајамо Philips Smart 50” са мјесечном ратом од 45 КМ, SONY Google TV 55” са мјесечном ратом од 70 КМ и TESLA Android 55” са мјесечном ратом од 34 КМ.

Не заборавите, у м:тел ТВ пакетима имате најмодерније ТВ функционалности, премотавање, паузирање, враћање пропуштеног садржаја и снимање, али и гратис услугу ТВ То Го коју можете инсталирати на ваш мобилни уређај и ТВ садржаје носити са собом гдје год да пођете.

Уживајте уз м:тел ТВ пакете!

За више информација посјетите www.mtel.ba или позовите 0800 50 000.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Савремене учионице и видео-надзор – донација компаније м:тел Савремене учионице и видео-надзор – донација компаније м:тел
HBO Max постао је Max– уживајте у најбољим садржајима путем м:тел-а HBO Max постао је Max– уживајте у најбољим садржајима путем м:тел-а
М:тел на највишем степену ликвидности од оснивања М:тел на највишем степену ликвидности од оснивања
Најчитаније
 • Апел грађанима у Источном Сарајеву: Чувајте се змија!
  13h 5m
  3
 • Прича о мртвој драгој – Ленка Дунђерски и Лаза Костић
  18h 19m
  0
 • Сутра прекид електричне енергије у Источној Илиџи
  8h 50m
  1
 • Брат министра БиХ Војина Мијатовића насмрт претучен у Београду
  17h 8m
  0
 • Милица Боровчанин ученик генерације СШЦ „Василије Острошки“
  14h 47m
  4