За најмлађе каратисте ,,Гласинца” шест медаља

24.02.2021. 09:25
0
ИЗВОР: Срна

Најмлађи чланови соколачког Карате клуба “Гласинац” освојили су шест бронзаних медаља на Међународном такмичењу “Српска опен 2021” у Бањалуци, рекао је Срни тренер овог клуба Миодраг Боровчанин.

Боровчанин је изразио задовољство због освојених медаља, након дужег прекида у одржавању турнира због пандемије вируса корона, додавши да су свима недостајала такмичења на којима би каратисти могли показати шта су научили.

На “Српска опену 2021” бронзане медаље освојили су најмлађи каратисти Павле Петрушић /10/, Стефан Јањуш /10/, Кристијан Грујић /11/ Сара Пилиндавић /12/, Марија Марковић /13/ и Ђорђе Петрушић /13/.

У Карате клубу “Гласинац” очекују успјех својих чланова и на Првенству Републике Српске за сениоре које ће бити одржано крајем прве седмице марта.

На Међународном такмичењу у каратеу “Српска опет”, одржаном јуче у организацији Карате савеза Републике Српске, наступило је 620 такмичара из пет земаља и 56 клубова.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
Најчитаније
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    5h 55m
    5
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    5h 37m
    0
  • Наоружани нападачи усред дана убили мисицу Еквадора
    23h 5m
    0
  • Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ
    20h 12m
    0
  • Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
    6h 31m
    1