За викенд облачно, на истоку Српске са слабом кишом

16.10.2020. 21:45
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској за викенд ће бити облачно вријеме са сунчаним периодима, уз слабију кишу на истоку и југу, те највишом температуром ваздуха од седам до 15 степени Целзијусових, подаци су Хидрометеоролошког завода Српске.

Сутра ће ујутру бити претежно до потпуно облачно, са пролазном слабијом кишом у централним и сјеверним крајевима. Током дана услиједиће постепено смањење облачности од сјеверозапада, где ће бити више сунчаних периода, док на истоку и југу може бити слабије пролазне кише.

Јутарња температура износиће од четири до девет, а највиша дневна од седам до 11, на југу и сјеверу око 14 степени Целзијусових.

У недјељу, 18. октобра, јутро ће бити мало до умјерено облачно, на југу Hерцеговине ведро, а могућа је пролазна магла по котлинама и око ријека. Током дана преовладаваће претежно сунчано вријеме, уз малу дневну облачност.

Јутарња температура износиће од два до осам, а највиша дневна од седам до 11, на југу и сјеверу око 15 степени Целзијусових.

У понедјељак, 19. октобра, јутро ће бити претежно ведро и хладније, могућа је пролазна магла по котлинама и око ријека. Током дана преовладаваће сунчано вријеме, уз малу дневну облачност.

Јутарња температура износиће од један до седам, у вишим предјелима од минус два, а највиша дневна од 10 до 16 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра умјерено до претежно облачно Сутра умјерено до претежно облачно
Данас киша у већини крајева Данас киша у већини крајева
Наш град јутрос богатији за три становника Наш град јутрос богатији за три становника
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    18h 36m
    0
  • Крађа у Палама
    16h 54m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    13h 21m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    16h 9m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    9h 30m
    0