Забава траје дуже са телефонима из нове м:тел понуде

11.03.2024. 15:17
0
ИЗВОР: katera.news

У мартовској понуди издвајамо три фантастична телефона које краси велики екран, изврсне камере и дуготрајна батерија. Пронађите их по одличним цијенама и на рате уз м:тел Претплата тарифе.

Посебно интересантни млађим корисницима, Honor X6A и Realme C51 су телефони прилагођени вашим потребама са којима ћете уживати од јутра до мрака.

Оба модела привлаче пажњу својом елеганцијом, изаберите Honor X6A 4/128 ГБ уз мјесечну рату од 8,70 КМ или се одлучите за Realme C51 4/128 ГБ уз мјесечну рату од 11,90 КМ.

Атрактивни Xiaomi Redmi Note 13 Pro са моћним перформансама ништа не препушта случају. Створен да испуни све захтјеве корисника, са јаким процесором и више него довољно меморије биће вам одлична подршка у свему што радите.

На великом АМОЛЕД екрану високе резолуције и стопе освјежавања, имаћете савршено корисничко искуство а сваки садржај биће још атрактивнији и узбудљивији. Са моћном троструком камером од 200 МП бићете сигурни да ће сваки важан тренутак и успомену Redmi Note 13 Pro сачувати у најљепшем свијетлу.

Откријте врхунски свијет иновација, потражите Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256 ГБ у м:тел понуди уз мјесечну рату од 23,44 КМ.

Уз одличан однос цијене и квалитета, изаберите свој нови телефон на рате и без камата!

За више информација позовите 0800 50 000 или посјетите www.mtel.ba

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    2h 36m
    7
  • Радник пао са стуба и погинуо
    20h 58m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    22h 13m
    1
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    18h 6m
    0
  • Скупштина Џудо савеза Српске без кворума
    21h 12m
    1