Захваљујући њима спортисти сигурно стигли кући на дочек

13.08.2024. 11:42
4
ИЗВОР: glassrpske.com

Редовни лет Air Serbia из Париза до Београда био је све само не уобичајен: путници су били окићени олимпијским медаљама, током лета се славило, честитало и веселило, наравно била је и (бар једна) торта, док су авионом управљале двије даме: капетан Весна Бућан Алексић и први официр Дина Лаловић!

Да се одмах разумијемо - најмање необичан, чак и сасвим обичан елемент ове приче су двије пилоткиње, али је њихово присуство, барем по субјективној процјени, допринијело и визуелном утиску овог, слободно можемо рећи, историјског лета за српски спорт.

Дјелић атмосфере током лета, подијелила је Air Serbia на друштвеним мрежама. Виде се златни ватерполисти, златна Зорана Аруновић, сребрни Александра Перишић и Давор Микец. Много осмјеха, честитања, торта са олимпијским круговима и натписом „Честитамо” само су неки од кадрова.

Слика

Фото: Air Serbia

По слијетању, заједнички снимак и са летачком посадом авиона - јер из разумљивих разлога током лета то није баш могуће направити. На снимку, уз српске олимпијце, двије шармантне младе даме у униформама Air Serbia, једна са четири црте на еполетама, а друга са двије, преноси Курир.

Коментари 4
  • Generic placeholder image
    Skijaš 13.08.2024. 15:33
    Sigurno je Nurkić osvojio medalju. Medalju za najvećeg kloca.
  • Generic placeholder image
    Krcko 13.08.2024. 13:37
    Čuj bosanski "osvajači" medalja, ja ne čuh da su i jednu osvojili. Sve treća klasa, da nije mlade Srpkinje Lane Pudar nebi nas imo ko predstavljati na OI.
  • Generic placeholder image
    Srboljub 13.08.2024. 13:30
    Oj ture, vratio se Srboljub. To što pitaš, to ti ne postoji. Srba osvajača medalja ima dosta. Da si mi odgovorio je li ti porijeklo od potura ili bašibozuka, mogao bih ti dati opširnije objašnjenje.
  • Generic placeholder image
    Realista 13.08.2024. 12:20
    Jesu li stigli kući bosanski osvajači medalja sa olimpijade, ništa ne izvještavate?
Повезане вијести
Гробље кућних љубимаца у Београду функционише по строгим правилима - шта треба знати Гробље кућних љубимаца у Београду функционише по строгим правилима - шта треба знати
Мајдов суспендован на пет мјесеци јер се прекрстио Мајдов суспендован на пет мјесеци јер се прекрстио
Свештеник Гојко из Прњавора из Аустрије са четворо дјеце преселио се на југ Србије Свештеник Гојко из Прњавора из Аустрије са четворо дјеце преселио се на југ Србије
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 26m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    10h 8m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 36m
    0
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    7h 6m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 57m
    1