Запалио сам себи кућу, аутомобил и шталу, па напао ватрогасце (ВИДЕО)

25.08.2021. 11:58
0
ИЗВОР: Катера
У овом тешку времену, када се ватрогасци протеклих неколико дана боре са ватреним стихијама на више локација широм Републике Српске и БиХ, има и оних којима смета што им неко гаси пожар на сопственој кући и другој имовини.
 
Један од таквих је мјештанин села Кремени До код Требиња, који је током јучерашње акције гашења пожара на његовој сопственој породичној кући са припадајућим објектима и на приватном путничком возилу, физички напао и покушао спријечити ватрогасце да угасе пожар.
 
Из Ватрогасно-спасилачке јединице Гацко су рекли да се и овакве ствари дешавају приликом њихових излазака на лице мјеста и интервенција гашења пожара.
 
- На позив колега из Требиња данас смо дошли у испомоћ при гашењу пожара на отвореном, који су угрожавали насељена мјеста и путну комуникацију Требиње - Херцег Нови. По завршетку посла дошли смо у село Кремени До да источимо воду једном домаћинству и у том моменту, њихов комшија је запалио властити аутомобил, кућу и шталу - наводе из ВСЈ Гацко.
 
Кажу да је наведено лице покушало да спријечи ватрогасце који су пристигли да угасе пожар на наведеним објектима и возилу, те да их је власник куће напао и ручном тестером им пресјекао ватрогасна цријева, како не би угасили пожар.
 
- Срећом, били смо на лицу мјеста и причињена је мања материјална штета на објектима, а аутомобил је запалио нешто раније прије нашег доласка у село - додаје се у објави на "Фејсбук" страници Ватрогасно-спасилачке јединице Гацко.
 
Видео: Бојан Носовић/Твитер
 
На видео снимку преузетом од нашег колеге са Алтернативне телевизије Бојана Носовића, на друштвеној мрежи "Твитер" можете погледати и тренутак гашења, али и сукоба власника куће са ватрогасцима.
 
Коментари 0
Повезане вијести
Американка се преко сира заљубила у Херцеговину Американка се преко сира заљубила у Херцеговину
Новинарки Наташа Миљановић Зубац упућене нове пријетње Новинарки Наташа Миљановић Зубац упућене нове пријетње
Требиње крије двор Јелене Анжујске, прве жене владара у српској историји (ФОТО) Требиње крије двор Јелене Анжујске, прве жене владара у српској историји (ФОТО)
Најчитаније
  • ПУ Источно Сарајево: Ухапшен мушкарац због основа сумње да је мучио и убио пса
    23h 10m
    6
  • Погледајте како данас изгледа Црква Христа Спаситеља у Истанбулу која је претворена у џамију (ФОТО/ВИДЕО)
    19h 28m
    17
  • Фоча: Возило слетјело у корито Дрине, возач тешко повријеђен
    19h 15m
    0
  • Сокочанин вријеђао и пријетио малољетнику, друго лице га покушало физички напасти
    22h 37m
    2
  • Требевић постаје центар медицинског туризма
    13h 25m
    0