Zapalio sam sebi kuću, automobil i štalu, pa napao vatrogasce (VIDEO)

25.08.2021. 11:58
0
IZVOR: Katera
U ovom tešku vremenu, kada se vatrogasci proteklih nekoliko dana bore sa vatrenim stihijama na više lokacija širom Republike Srpske i BiH, ima i onih kojima smeta što im neko gasi požar na sopstvenoj kući i drugoj imovini.
 
Jedan od takvih je mještanin sela Kremeni Do kod Trebinja, koji je tokom jučerašnje akcije gašenja požara na njegovoj sopstvenoj porodičnoj kući sa pripadajućim objektima i na privatnom putničkom vozilu, fizički napao i pokušao spriječiti vatrogasce da ugase požar.
 
Iz Vatrogasno-spasilačke jedinice Gacko su rekli da se i ovakve stvari dešavaju prilikom njihovih izlazaka na lice mjesta i intervencija gašenja požara.
 
- Na poziv kolega iz Trebinja danas smo došli u ispomoć pri gašenju požara na otvorenom, koji su ugrožavali naseljena mjesta i putnu komunikaciju Trebinje - Herceg Novi. Po završetku posla došli smo u selo Kremeni Do da istočimo vodu jednom domaćinstvu i u tom momentu, njihov komšija je zapalio vlastiti automobil, kuću i štalu - navode iz VSJ Gacko.
 
Kažu da je navedeno lice pokušalo da spriječi vatrogasce koji su pristigli da ugase požar na navedenim objektima i vozilu, te da ih je vlasnik kuće napao i ručnom testerom im presjekao vatrogasna crijeva, kako ne bi ugasili požar.
 
- Srećom, bili smo na licu mjesta i pričinjena je manja materijalna šteta na objektima, a automobil je zapalio nešto ranije prije našeg dolaska u selo - dodaje se u objavi na "Fejsbuk" stranici Vatrogasno-spasilačke jedinice Gacko.
 
Video: Bojan Nosović/Tviter
 
Na video snimku preuzetom od našeg kolege sa Alternativne televizije Bojana Nosovića, na društvenoj mreži "Tviter" možete pogledati i trenutak gašenja, ali i sukoba vlasnika kuće sa vatrogascima.
 
Komentari 0
Povezane vijesti
Amerikanka se preko sira zaljubila u Hercegovinu Amerikanka se preko sira zaljubila u Hercegovinu
Novinarki Nataša Miljanović Zubac upućene nove prijetnje Novinarki Nataša Miljanović Zubac upućene nove prijetnje
Trebinje krije dvor Jelene Anžujske, prve žene vladara u srpskoj istoriji (FOTO) Trebinje krije dvor Jelene Anžujske, prve žene vladara u srpskoj istoriji (FOTO)
Najčitanije
  • Pogledajte kako danas izgleda Crkva Hrista Spasitelja u Istanbulu koja je pretvorena u džamiju (FOTO/VIDEO)
    21h 8m
    22
  • Foča: Vozilo sletjelo u korito Drine, vozač teško povrijeđen
    20h 55m
    0
  • Trebević postaje centar medicinskog turizma
    15h 5m
    0
  • Vozaču borbenog vozila Vojske Srbije određen pritvor: U nesreći poginulo pet osoba, među kojima i troje djece
    21h 26m
    0
  • U BiH dokaze o plaćenim računima treba čuvati i do deset godina
    22h 11m
    2