Заплијењена полуатоматска пушка након слика на друштвеним мрежама

11.05.2021. 10:36
0
ИЗВОР: Радио Фоча

Службеници Полицијске станице Вишеград поднијели су извјештај Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево против мушкарца чији су иницијали Џ.С. из Горажда у ФБиХ, који је, након што су му заплијењени полуаутоматска пушка и муниција, осумњичен за кривично дјело недозвољене производње и промета оружја или експлозивних материја, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

Вишеградска полиција је, након добијених и провјерених оперативних сазнања да  Џ.С. јавно објављује фотографије на којима се налази обучен у необиљеженој војној униформи, са фантомком на глави, полуаутоматском пушком у рукама и хладним оружјем, на основу наредбе Основног суда у Вишеграду, а уз сагласност дежурног тужиоца, извршила претрес куће коју ово лице користи у насељу Међеђа у општини Вишеград.

У његовој кући пронађена је полуаутоматска пушка и одређена количина припадајуће муниције, а сви предмети су привремено одузети у складу са поступајућом наредбом, наведено је у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Наш град богатији за једног дјечака Наш град богатији за једног дјечака
Мање боловања у Српској, а већи трошкови Мање боловања у Српској, а већи трошкови
Узбуне о несталој дјеци објављиваће се и на банкоматима у Српској Узбуне о несталој дјеци објављиваће се и на банкоматима у Српској
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    20h 8m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    5h 41m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    20h 18m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    5h 47m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    5h 45m
    0