Зашто је добро бити м:стипендиста?

28.11.2023. 15:19
0
ИЗВОР: katera.news

Многобројним цјелогодишњим активностима, компанија м:тел пружа важну подршку образовним установама, односно ученицима и студентима како основних и средњих школа, тако и факултета.

Традиционално, новембар је мјесец у којем се реализује конкурс за нове м:стипендисте – студенте електротехничких факултета из Бањалуке, Источног Сарајева и Тузле, као и ПМФ-а у Бањалуци. Поред тога, у овом мјесецу организује се и спроводи и двонедјељна пракса за студенте који нису м:стипендисти.

Зашто је добро бити м:стипендиста и обавити праксу у овој компанији? Бити стипендиста компаније м:тел, осим финансијске подршке у виду мјесечне стипендије, престижна је титула која омогућава студентима приступ најмодернијим свјетским технологијама путем праксе, те на крају и могућност запослења у компанији лидеру на области телекомуникација у БиХ. Боравак у Бањалуци на стручној пракси у периоду до мјесец дана за м:стипендисте који су из других градова, подразумијева и плаћен смјештај током обављања праксе.  

Свакако, професионално усавршавање младих будућих инжењера електротехнике и информационих технологија још док су на факултету, представља непроцјењиво искуство за њихов будући развојни пут у струци. Такође, менторство стручног кадра компаније м:тел, који несебично дијеле своје знање и умијећа из различитих поља од интереса за студенте, привилегија је коју ови студенти могу искористити за развој својих личних интересовања у области којом се баве.

Подсјећамо да је рок за подношење пријава на конкурс за м:стипендисте 14. генерације отворен до 15. децембра 2023. године. Више детаља и информација о м:стипендијама студенти могу пронаћи на сајту www.mtel.ba/Stipendije, а за додатна питања ту је и имејл-адреса: stipendija@mtel.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Понуда какву сте дуго чекали – iPhone уређаји по сниженим цијенама у м:тел-у Понуда какву сте дуго чекали – iPhone уређаји по сниженим цијенама у м:тел-у
Врхунски Galaxy преклопни телефони са паметним сатом на поклон Врхунски Galaxy преклопни телефони са паметним сатом на поклон
„Vip betting“ кладионица у Источном Сарајеву запошљава „Vip betting“ кладионица у Источном Сарајеву запошљава
Најчитаније
 • Егзодус Срба из Сарајева 1996. године (ВИДЕО)
  4h 54m
  9
 • Како су Копривице вратиле мошти Светог Харалампија у манастир Морачу
  5h 49m
  2
 • Велики пожар у Сарајеву, евакуисана школа
  22h 5m
  1
 • Три особе повријеђене у судару четири аутомобила
  20h 54m
  0
 • Како су гранате произведене у Вогошћи завршиле на украјинском ратишту
  17h 24m
  0