Zašto je dobro biti m:stipendista?

28.11.2023. 15:19
0
IZVOR: katera.news

Mnogobrojnim cjelogodišnjim aktivnostima, kompanija m:tel pruža važnu podršku obrazovnim ustanovama, odnosno učenicima i studentima kako osnovnih i srednjih škola, tako i fakulteta.

Tradicionalno, novembar je mjesec u kojem se realizuje konkurs za nove m:stipendiste – studente elektrotehničkih fakulteta iz Banjaluke, Istočnog Sarajeva i Tuzle, kao i PMF-a u Banjaluci. Pored toga, u ovom mjesecu organizuje se i sprovodi i dvonedjeljna praksa za studente koji nisu m:stipendisti.

Zašto je dobro biti m:stipendista i obaviti praksu u ovoj kompaniji? Biti stipendista kompanije m:tel, osim finansijske podrške u vidu mjesečne stipendije, prestižna je titula koja omogućava studentima pristup najmodernijim svjetskim tehnologijama putem prakse, te na kraju i mogućnost zaposlenja u kompaniji lideru na oblasti telekomunikacija u BiH. Boravak u Banjaluci na stručnoj praksi u periodu do mjesec dana za m:stipendiste koji su iz drugih gradova, podrazumijeva i plaćen smještaj tokom obavljanja prakse.  

Svakako, profesionalno usavršavanje mladih budućih inženjera elektrotehnike i informacionih tehnologija još dok su na fakultetu, predstavlja neprocjenjivo iskustvo za njihov budući razvojni put u struci. Takođe, mentorstvo stručnog kadra kompanije m:tel, koji nesebično dijele svoje znanje i umijeća iz različitih polja od interesa za studente, privilegija je koju ovi studenti mogu iskoristiti za razvoj svojih ličnih interesovanja u oblasti kojom se bave.

Podsjećamo da je rok za podnošenje prijava na konkurs za m:stipendiste 14. generacije otvoren do 15. decembra 2023. godine. Više detalja i informacija o m:stipendijama studenti mogu pronaći na sajtu www.mtel.ba/Stipendije, a za dodatna pitanja tu je i imejl-adresa: stipendija@mtel.ba.

Komentari 0
Povezane vijesti
Ponuda kakvu ste dugo čekali – iPhone uređaji po sniženim cijenama u m:tel-u Ponuda kakvu ste dugo čekali – iPhone uređaji po sniženim cijenama u m:tel-u
Vrhunski Galaxy preklopni telefoni sa pametnim satom na poklon Vrhunski Galaxy preklopni telefoni sa pametnim satom na poklon
„Vip betting“ kladionica u Istočnom Sarajevu zapošljava „Vip betting“ kladionica u Istočnom Sarajevu zapošljava
Najčitanije
 • Egzodus Srba iz Sarajeva 1996. godine (VIDEO)
  4h 38m
  9
 • Kako su Koprivice vratile mošti Svetog Haralampija u manastir Moraču
  5h 33m
  2
 • Veliki požar u Sarajevu, evakuisana škola
  21h 49m
  1
 • Tri osobe povrijeđene u sudaru četiri automobila
  20h 38m
  0
 • Kako su granate proizvedene u Vogošći završile na ukrajinskom ratištu
  17h 8m
  0