Затечен у крађи у Спасовданској улици

14.03.2023. 13:48
4
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске станице Источно Ново Сарајево јуче су у Спасовданској улици у Источном Сарајеву затекли на мјесту извршења кривичног дјела „Крађа“ лице иницијала А.Ш. из Новог Града-Кантон Сарајево.

- Лице је затечено у хаустору зграде у наведеној улици у моменту отуђења бицикла, те је на мјесту извршења лишено слободе. Наведени се сумњичи за још четири кривична дјела „Крађа“ учињених на подручју Источног Сарајева у протеклом периоду – саопштили су из Полицијске управе Источно Сарајево.

Након документовања предмета, Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево против А.Ш. биће достављен извјештај о учињеном кривичном дјелу.

Коментари 4
  • Generic placeholder image
    Skijaš 14.03.2023. 19:06
    Pustiće ga zbog nedostatka dokaza isto kao što su pustili onog majmuna iz Kalesije što je obijao podrume u januaru i februaru 2020. I njega su zatekli u haustoru, imali snimke nadzornih kamera i još je priznao krivično djelo ali idiotima u pravosuđu to nije bilo dovoljno da pokrenu postupak i zatvore bitangu.
  • Generic placeholder image
    Tamo neko 14.03.2023. 19:02
    Cim su poceli da se doseljavaju u Srpsko Sarajevo poceli su mnogi problemi.Kradja vise puta prvo biciklo, pa benzinska pumpa,djecija kolica u novogodisnjoj noci, pa apoteka Rosic,pa opet biciklo!?pa dokle vise ljudi moji.Zanimljivo kako nigdje ne procitah da je neko od Srba iz Srpskog Sarajeva otisao u njihovo sara'jvo da nesto ukrade.Da je kojem slucajem to nedaj Boze uradio neko od nas bio bi lincovan.
  • Generic placeholder image
    A 14.03.2023. 17:12
    Vrijeme je da se stvari pocnu dovoditi u red.
  • Generic placeholder image
    Krle 14.03.2023. 16:49
    Ubezobrazile se ove Bošnje malo im što jeftino kupuju stanove u Istočnom Sarajevu, ne smetaju im Srbi komišije kad je prilika da jeftino dođu do stana. Malo im i ta pogodnost, krenule fukare da još kradu kod Srba kao da nema šta opljačkati u njihovom šeher Sarajevu. Ja ljudske bijede, Bože me sakloni.
Повезане вијести
У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Опљачкан стан у Источној Илиџи Опљачкан стан у Источној Илиџи
Крађа у Источној Илиџи Крађа у Источној Илиџи
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    18h 7m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    21h 31m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    17h 0m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    8h 37m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    8h 18m
    0