Завршили међу зараженима, па проговорили о пропусту (ВИДЕО)

29.04.2020. 10:49
0
ИЗВОР: Srpska.info

Двоје Бањалучана који су грешком надлежних служби и полиције смјештени у карантин са зараженим пацијентима јавно је проговорило о читавом случају.

Душко и Невена одлучили су да у видео клипу упознају јавност кроз шта су прошли.

– Ја сам Душко, један од пет особа који су грешком надлежних органа послан у дом гдје су људи обољели од корона вирусом. Морам рећи да сам прије уласка у ту зграду био потпуно здрав. Сада тренутно не знам какво је стање, јер чекам 5 или 6 дана да будем тестиран – испричао је Бањалучанин Душко.

Њему се у клипу придружила и Бањалучанка Невена која је потврдила да је у пратњи полиције доведена са осталима у Студентски центар “Никола Тесла” гдје их је дочекао портир ријечима: “Овдје су заражени”.

– Ми смо упорно понављали да смо здрави, али како се он (портир) насмијао, мислили смо да се он шали. Послали су нас на трећи спрат, јер су рекли да тамо нема заражених, али када смо се почели пењати видјели смо на 1. и 2. спрату људе који су видно болесни и схватили смо да ово није шала – испричала је између осталог Невена.

У видео клипу двоје Бањалучана спомиње да их је било пет, јер су они доведени у колони која је праћена са прелаза Градишка.

У исто вријеме док потпуно здраве Бањалучане смјештају у карантин са зараженима, у њему се већ неколико часова налази други Бањалучанин, такође здрав, а који је истог дана доведен са прелаза у Шамцу.

Коментари 0
Повезане вијести
Инфлација диже цијене у мензи Инфлација диже цијене у мензи
Студентски дом у Фочи мијења име Студентски дом у Фочи мијења име
Затечени у крађи на девестираном објекту студентског дома у Палама Затечени у крађи на девестираном објекту студентског дома у Палама
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    19h 39m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    8h 52m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    8h 23m
    1
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    8h 46m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    23h 43m
    0