Жена се лажно представља и тражи новац за лијечење Тијане Радовић

19.10.2022. 10:19
0
ИЗВОР: srna.rs

Милисав Радовић, за чију кћерку Тијану се прикупља новац за лијечење, упозорио је суграђане да се у Братунцу појавила жена која се лажно представља као његова супруга и прикупља новац за лијечење кћерке.

- Драги пријатељи, док се сви заједно боримо да сакупимо додатна средства за лијечење моје Тијане, има и оних који ове тешке тренутке и солидарност свих нас злоупотребљавају. Тако се данас појавила женска особа, представљајући се као Тијанина мајка, и тражила новчану помоћ у сврху лијечења кћерке - навео је Радовић.

Он је нагласио да је то злоупотреба ситуације ради личне користи и покушај преваре и грађана и Тијане којој су средства потребна за лијечење.

Радовић је случај пријавио полицији, а неколико људи потврдило је да је непозната особа покушала да добије новац од њих ради прикупљања помоћи за Тијанино лијечење.

Тијани Радовић из Братунца, која болује од акутне лимфобластне леукемије, потребна је помоћ јер јој недостаје још 50.000 евра за лијечење матичним ћелијама на једној клиници у Болоњи.

Њен отац је рекао да сви који желе помоћи то могу учинити донирањем новца лично породици, позивом на активне бројеве, уплатом на отворене рачуне, као и добровољним прилозима на мјестима за то предвиђеним.

Породица Радовић позвала је све који су у могућности да средства за Тијанино лијечење уплате на сљедеће рачуне: 5514502573910858 ИБАН: БА395514502873911197 и тако помогну њено лијечење.

До сада је у хуманитарној акцији, која се скоро два мјесеца води у Братунцу и сусједним општинама, прикупљено више од 170.000 евра и недостаје још око 50.000 евра за комплетан поступак лијечења и терапија које је потребно обавити. 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Православно хуманитарно удружење „Свети Сава“ са Пала организовало васкршњу хуманитарну акцију (ФОТО) Православно хуманитарно удружење „Свети Сава“ са Пала организовало васкршњу хуманитарну ак...
Васкршња акција помоћи социјално угроженом становништву Источног Сарајева Васкршња акција помоћи социјално угроженом становништву Источног Сарајева
Купи километре, подржи Невена Тушевљака и помози рад Фондације “Свети Вукашин” Купи километре, подржи Невена Тушевљака и помози рад Фондације “Свети Вукашин”
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    20h 18m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    19h 14m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    19h 18m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    16h 11m
    1
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    18h 8m
    0