Жена тешко повријеђена у саобраћајној незгоди у Источном Новом Сарајеву

05.04.2023. 11:56
0
ИЗВОР: katera.news

Саобраћајна незгода обарање пјешака на коловоз, у којој се непознати возач удаљио са лица, мјеста догодила се јуче, око 15.35 часова на регионалном путу Р1-5101, у мјесту Лукавица, у општини Источно Ново Сарајево.

- Пјешак Р.П. задобила је тешке тјелесне повреде констатоване у Јавној здравственој установи Болница „Србија“ у Источном Сарајеву, гдје је задржана на даљем лијечењу – саопштили су из Полицијске управе Источно Сарајево.

Увиђај саобраћајне незгоде извршили су полицијски службеници Полициjске станице за безбједност саобраћаја Источно Сарајево, а о свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је рад на проналску возача и возила.

Коментари 0
Повезане вијести
Лице из Сарајева ухапшено због изнуде Лице из Сарајева ухапшено због изнуде
Лицу из Пала упућиване поруке увредљивог садржаја путем телефона и „Фејсбука“ Лицу из Пала упућиване поруке увредљивог садржаја путем телефона и „Фејсбука“
Добродошлица за 33 приправника који полицијски рад настављају на територији ПУ Источно Сарајево Добродошлица за 33 приправника који полицијски рад настављају на територији ПУ Источно Сар...
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 27m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    10h 9m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 37m
    0
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    7h 7m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 58m
    1