Живе ван закона Србије, а у свијету су познати као мигранти (ВИДЕО)

27.11.2022. 20:15
1
ИЗВОР: Деан Деки РС/katera.news

У шумама на сјеверу Србије створена је аутономна област коју контролишу људи по изгледу најсличнији старим Египћанима. Суботичке врлети постале су територија у коју нико не смије да уђе, нити је препоручљиво да се тамо улази. Црни људи створили су једну аутономију у аутономији Војводине, а своје територије чувају мигрантским стражама.

Своје илегалне кампове који леже на темељима дроге, проституције, трговине дјецом и свега онога што иде уз криминал, чувају наоружани људи без докумената и без прошлости. 

Они живе ван закона Србије, а у свијету су познати као мигранти.

Хоргош је до прије неколико година био познат једино по производњи мљевене зачинске паприке.  Са доласком тзв. миграната у ово насеље на граници Србије и Мађарске, мјесто је постало познато по неком другом праху и сукобима због истог.

Сваки камп има засебан клан и они своје сукобе рјешавају на улици.

Посљедњем сукобу миграната који се десио у Хоргошу кумовале су двије групе Мароканаца. Једна група је другој украла дрогу, новац и мобилне телефоне са којима су договарали илегалан прелазак у ЕУ. Настала је јурњава кроз село и пуцњава из аутоматског оружја у жестокој борби због превласти над територијом. Епилог је био два мигранта са прострелним ранама и преко 30 повријеђених у тучи. 

Жандармерија, као и полиција из Кањиже и околних градова одмах је реаговала. 

Држава је овај проблем ријешила тако што је 800 миграната похватала и пребацила у прихватне центре на југу земље. Највише њих је завршило у прихватном центру у Прешеву, а нико од њих неће бити процесуиран, задржан и враћен у земљу из које потиче. Јер  полиција и не зна ко су ови људи и одакле долазе, нити зна за постојање илегалних кампова, све док се из њих не запуца.

Хрватска полиција је 2017. године, о овом питању, урадила добар дио посла. 

Једне вечери су зауставили групу миграната која је у Вуковарско-сријемску жупанију ушла са Фрушке горе. Прије него што су их вратили за Србију, мигранте су похапсили, скинули голе и фотографисали их. Каснијом анализом тетоважа утврдили су да цијела група припада истој затворској банди из Бангладеша.

Овдје се крије одговор на питање зашто међу њима нема жена и дјеце и зашто су ту углавном младићи који се крећу формацијски и највише личе војсци. То је зато што су широм свијета распуштени цијели затвори, које су слали на пут за Европу.

Очигледно је да су ови људи своје жене и дјецу оставили да им бране куће у "ратом" захваћеним подручјимај а они су се дали у избјеглиштво. Своје сексуалне нагоне рјешавају успут, тако се прошле седмице у Суботици породила дјевојка, што је посљедица силовања мигранта.

На једном базену у Бечу 2016. године мигрант је у тоалету силовао дјечака из Србије и нанио му тешке тјелесне повреде, а на суђењу се бранио "да је имао превише сексуалне енергије."

Након овог догађаја, који је потресао Европу, на сајту Европола се појавило обавјештење да је на балканској рути миграната, од 2012. до те 2016. године нестало преко 5.000 дјеце.

Силовали су мигранти и козе у Грчкој, али и псе у Бихаћу, док су се пси нашли и на њиховом менију. 

Породица Цвејић је на обронцима Фрушке Горе на Васкрс 2020. године остала без Скаја, свог хаскија, кога су мигранти заклали и појели, о чему сам писао 26. маја те године.

Грци су уложили велике напоре како би зауставили мигранте из Турске, не због коза већ због свог народа. Грчка полиција је 2015. године свим мигрантима који су прошли кроз Грчку урадила "Парафинску рукавицу", а тест је показао да је преко 60% испитаних миграната на рукама имало трагове барута.

Пљачке, диловања, убиства и силовања показују да се ради о изузетно опасним људима.

Ипак, на највећем удару су биле, и тек ће бити - жене.

Они су одгајани у једној другој култури и реагују само онако како су од малена учени. Тачније, у култури насиља која позива на премлаћивање непослушних жена.

Куран једноставно каже:

"Мушкарци имају ауторитет над женама зато што троше своје богатство да би их одржавали, добре жене су само оне које су послушне.

Што се тиче оних које су непослушне, опомињите их и кажњавајте их."

У Мароку за диловање дроге могу одсјећи руку до лакта, а у Србији само пребаце у други камп. Већ сутрадан ова затворска елита куповаће по нашим маркетима са Дина платним картицама које су добили од наше државе.

Насељавање хришћанских земаља арапским свијетом у пуном је замаху. 

Темељи Старог континента су пољуљани, јер је у току једна од највећих кампања промјене структура становништва у модерној историји. 

Катар је ових дана центар свијета због Свјетског првенства, Саудијска Арабија је шокирала све побиједивши Аргентину, али у тој земљи зјапи празно 100.000 климатизованих шатора.  Они се користе само пет дана годишње за смјештај ходочасника који иду на хаџ. Само ови шатори могли су примити четири милиона избјеглица из Сирије. Али, као и све остале богате земље Персијског залива, примили су их тачно 0. Умјесто тога одлучили су да финансирају градњу 1.000 џамија по Европи.

Обрачун у Хоргошу зачињен је проналаском капе са симболима тзв. ОВК-а која је пред камерама показана министру полиције. Још један јефтин трик да се скрене пажња са горућих проблема и оптужи неко други. Суботичани знају да мигрантима оружје продају лично Срби, као што им продају дрогу и пасоше, чак и поједини полицајци од њих узимају новац да не залазе у кампове. 

Многи наши људи могу се видјети како их воде у фризерске салоне и у шопинг по Суботици и тад се нико не гади на њихове паре. 

Од сутра ће ученици поподневне смјене у Хоргошу, наставу завршити у 16:00 часова како би се због безбједности вратили кући прије мрака. 

Ствари треба назвати правим именом и рећи да су људи у Србији полако почели да се прилагођавају муџахединима. Ти тзв. мигранти својим дјелима свакодневно поручују да су крвави до рамена и шта ће радити свима онима који буду непослушни.

А ми, како сејемо тако ћемо и да жањемо...

Видео: Facebook

Пише: Деки РС

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Теофил 28.11.2022. 00:39
    Дај да им пошаљемо Милорада да их спаси.
Повезане вијести
До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији
У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић
Годишњица страдања Милице Ракић Годишњица страдања Милице Ракић
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    7h 29m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    8h 44m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    14h 35m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    13h 2m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    14h 54m
    0