Писма читалаца: Грађани Источног Новог Сарајева у хладним становима за 1. мај

01.05.2019. 10:48
0

У склопу рубрике “Писмо читалаца” преносимо вам писмо наших суграђана који се жале на хладне радијаторе и упућују јавни апел руководству Топлана да почну да обављају свој посао.

Писмо преносимо у цјелости:

„Задња три дана обиљежена су ниским температурама у цијелој БиХ. Међутим на то су се у потпуности оглушиле ЈОДП Топлане Источно Ново Сарајево и руководство на челу са директором Бојаном Лубуром. 

Према општим условима о испоруци топлотне енергије, од 15. априла (краја грејне сезоне) до 20. маја, уколико просјечна дневна температура падне испод 12 степени, Топлане су обавезне да пусте испоруку топлотне енергије (Сл. гласник Града ИС 4/98. Члан 31.).

Грађани Источног Новог Сарајева који користе поменути енергент те уредно плаћају високе рачуне, су током цијелог јечерашњег дана (30. април) покушали контактирати поменуто предузеће али нико се није јављао на званичне бројеве телефона. Поставља се питање да ли су менџмент заједно са радницима раније отишли славити 1. Мај – Међународни празник рада, те како уопште пријавити непоштивање одредби у случају пада температуре или евентуални квар на мрежи. Након што се нико није одазвао позивима упућујемо јавни апел да руководство Топлана почне обављати свој посао и пратити кретање температуре, за што су плаћени средствима грађана и грађанки Источног Новог Сарајева“.

Разочарани грађани Источног Новог Сарајева

Коментари 0
Повезане вијести
Град Источно Сарајево прославио крсну славу Светог Петра Дабробосанског
Упућено око 120 приговора због непоштовања права потрошача
Света литургија поводом славе града
Најчитаније
 • Пронађен кокаин и марихуана код лица у Палама
  16.09.2019
  0
 • Данас смијењена три директора у Шумама Српске
  16.09.2019
  1
 • За сада пет кандидата у трци за директора Агенције за истраге и заштиту
  16.09.2019
  0
 • Мотоциклиста задобио тешке тјелесне повреде у саобраћајној незгоди у Сокоцу
  16.09.2019
  0
 • Док је спавао дјевојка му из аутомобила украла чак 23.000 КМ
  11h 32m
  0