Писма читалаца: Грађани Источног Новог Сарајева у хладним становима за 1. мај

01.05.2019. 10:48
0
ИЗВОР: Катера

У склопу рубрике “Писмо читалаца” преносимо вам писмо наших суграђана који се жале на хладне радијаторе и упућују јавни апел руководству Топлана да почну да обављају свој посао.

Писмо преносимо у цјелости:

„Задња три дана обиљежена су ниским температурама у цијелој БиХ. Међутим на то су се у потпуности оглушиле ЈОДП Топлане Источно Ново Сарајево и руководство на челу са директором Бојаном Лубуром. 

Према општим условима о испоруци топлотне енергије, од 15. априла (краја грејне сезоне) до 20. маја, уколико просјечна дневна температура падне испод 12 степени, Топлане су обавезне да пусте испоруку топлотне енергије (Сл. гласник Града ИС 4/98. Члан 31.).

Грађани Источног Новог Сарајева који користе поменути енергент те уредно плаћају високе рачуне, су током цијелог јечерашњег дана (30. април) покушали контактирати поменуто предузеће али нико се није јављао на званичне бројеве телефона. Поставља се питање да ли су менџмент заједно са радницима раније отишли славити 1. Мај – Међународни празник рада, те како уопште пријавити непоштивање одредби у случају пада температуре или евентуални квар на мрежи. Након што се нико није одазвао позивима упућујемо јавни апел да руководство Топлана почне обављати свој посао и пратити кретање температуре, за што су плаћени средствима грађана и грађанки Источног Новог Сарајева“.

Разочарани грађани Источног Новог Сарајева

Коментари 0
Повезане вијести
Приказан филм о одбрани Српске Илиџе Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе
Сутра обиљежавање Дана несталих Срба Сарајевско-романијске регије Сутра обиљежавање Дана несталих Срба Сарајевско-романијске регије
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    9h 18m
    0
  • Крађа у Палама
    7h 36m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    21h 55m
    2
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    4h 3m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    6h 51m
    0