Pisma čitalaca: Građani Istočnog Novog Sarajeva u hladnim stanovima za 1. maj

01.05.2019. 10:48
0
IZVOR: Katera

U sklopu rubrike “Pismo čitalaca” prenosimo vam pismo naših sugrađana koji se žale na hladne radijatore i upućuju javni apel rukovodstvu Toplana da počnu da obavljaju svoj posao.

Pismo prenosimo u cjelosti:

„Zadnja tri dana obilježena su niskim temperaturama u cijeloj BiH. Međutim na to su se u potpunosti oglušile JODP Toplane Istočno Novo Sarajevo i rukovodstvo na čelu sa direktorom Bojanom Luburom. 

Prema opštim uslovima o isporuci toplotne energije, od 15. aprila (kraja grejne sezone) do 20. maja, ukoliko prosječna dnevna temperatura padne ispod 12 stepeni, Toplane su obavezne da puste isporuku toplotne energije (Sl. glasnik Grada IS 4/98. Član 31.).

Građani Istočnog Novog Sarajeva koji koriste pomenuti energent te uredno plaćaju visoke račune, su tokom cijelog ječerašnjeg dana (30. april) pokušali kontaktirati pomenuto preduzeće ali niko se nije javljao na zvanične brojeve telefona. Postavlja se pitanje da li su mendžment zajedno sa radnicima ranije otišli slaviti 1. Maj – Međunarodni praznik rada, te kako uopšte prijaviti nepoštivanje odredbi u slučaju pada temperature ili eventualni kvar na mreži. Nakon što se niko nije odazvao pozivima upućujemo javni apel da rukovodstvo Toplana počne obavljati svoj posao i pratiti kretanje temperature, za što su plaćeni sredstvima građana i građanki Istočnog Novog Sarajeva“.

Razočarani građani Istočnog Novog Sarajeva

Komentari 0
Povezane vijesti
Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
U Srpskoj morbilama zaražena 44 lica, u Istočnom Sarajevu jedan slučaj zaraze U Srpskoj morbilama zaražena 44 lica, u Istočnom Sarajevu jedan slučaj zaraze
Sutra obilježavanje Dana nestalih Srba Sarajevsko-romanijske regije Sutra obilježavanje Dana nestalih Srba Sarajevsko-romanijske regije
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    23h 33m
    0
  • Krađa u Palama
    21h 51m
    0
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    13m
    0
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    18h 18m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    21h 6m
    0