Мићић: „Не прихватам искључење, идемо на Главни одбор и Скупштину СДС“

11.03.2020. 12:59
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић изјавио је за Српскаинфо да га је разочарала јучерашња одлука Предсједништва СДС да га искључи из странке.

Мићић каже да ће се даље понашати у складу са закључцима Градског одбора СДС Бијељина у којима се каже да неће прихватити било какву одлуку врха СДС о смјени односно санкцији против било кога од чланова Градског одбора.

-Дакле, жалићемо се Главном одбору и Скупштини СДС, тражићемо преиспитивање одлуке о искључењу мене из странке и распуштању Извршног одбора Бијељина. Ако треба да бирам између мог града, суграђана и важних пројеката, и оних који читав живот губе изборе, наравно да сам на страни Бијељине – поручио је Мићић у првој изјави за медије након јучерашње одлуке Предсједништва СДС.

На питање Српскаинфо да ли постоји могућност да формира своју политичку партију, или покрет грађана, у случају да жалбе органима СДС не уроде плодом, Мићић каже: „То ћемо да видимо која је даље прича“.

Он је нагласио да коалициони споразум са СНСД и даље важи, али је рекао да га друга страна још није формално потписала.

-Један од закључака Градског одбора јесте да ћемо коалиционе споразуме потписати и са још неким странкама, у циљу реализације пројеката битних за Бијељину – поручује Мићић.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Бодирога на одавању почасти за 3.267 убијених Срба у Кравици: СДС увијек са својим народом Бодирога на одавању почасти за 3.267 убијених Срба у Кравици: СДС увијек са својим народом
СДС иде на изборе без обзира што је рачун угашен СДС иде на изборе без обзира што је рачун угашен
Ово је списак 47 појединаца и фирми из БиХ на америчкој „црној листи“ Ово је списак 47 појединаца и фирми из БиХ на америчкој „црној листи“
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    6h 8m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    17h 41m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    17h 22m
    0
  • Повеља општине Источна Илиџа Средњошколском центру „Источна Илиџа“
    22h 33m
    0
  • Премијера документарног филма "Прича поносног пука"
    21h 47m
    0