У Будви почело рушење отворених дискотека након 27 година

02.10.2019. 11:08
0
ИЗВОР: investitor.me

Власници дискотеке “Trocadero” у Будви почели су рушење тог привременог објекта, чиме, након 27 година, најпопуларнија отворена дискотека више неће постојати на будванском шеталишту.

Јавно предузеће “Морско добро” обавијестило је закупце шест популарних дискотека на дијелу будванског шеталишта код градске Поште да те привремене објекте поруше најкасније до 20. октобра, јер ће у супротном активирати банкарску гаранцију и ангажовати службу која ће то учинити.

Директор “Морског добра”, Предраг Јелушић, казао је Вијестима да су закупци приложили гаранцију од 20 хиљада евра по објекту, што је укупно 120 хиљада, да ће до утврђеног рока уклонити привремене објекте који су годинама ту постојали.

Дискотеке “Trocadero”, “Paris”, “Ambiente”, “Raffaelo” и “Miami” и још 14 угоститељских објеката, локала брзе хране и трговачких радњи, ове године су били у Плану привремених објеката означени као црвена зона, са роком да буду уклоњени до 31. октобра.

Измјенама и допунама Плана привремених објеката за период од ове до 2023. године, које је аминовало Министарство одрживог развоја и туризма, за 20-ак привремених објеката дата је дозвола да раде овог љета, иако се томе противила Општина Будва.

Коментари 0
Повезане вијести
Одређен притвор возачу аутобуса који је слетио у провалију Одређен притвор возачу аутобуса који је слетио у провалију
Приведен возач аутобуса: Тврди да је осјетио бол у глави па слетио у провалију Приведен возач аутобуса: Тврди да је осјетио бол у глави па слетио у провалију
Херој са плаже Јаз: Сокочанин Богдан Боровчанин спасио живот дављенику реанимацијом Херој са плаже Јаз: Сокочанин Богдан Боровчанин спасио живот дављенику реанимацијом
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    18h 31m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    4h 4m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    18h 41m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    4h 10m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    4h 8m
    0