Пале: Уговори са новим члановима предузетничког инкубатора

23.10.2019. 09:18
0
ИЗВОР: Srna

У Студентском предузетничком инкубатору Економског факултета Пале данас ће бити потписан уговор са новим члановима и реализована радионица "Како покренути властити бизнис?".

Руководилац Инкубатора Дамјан Даниловић рекао је Срни да је ово трећи позив, након којег инкубатор броји 40 чланова, међу којима је 12 регистрованих предузећа.

Он је изразио велико задовољство поводом заинтересованости предузетника и потенцијалних предузетника Сарајевско-романијске регије за услуге Студентског предузетничког инкубатора.

-Предузетници у оквиру инкубатора могу добити подршку у профилисању пословне идеје, испитивању њене исплативости, процесу регистрације, као и спајању са потенцијалним финансијерима- навео је Даниловић.

Он је најавио да ће у будућности радити на подршци у процесу пословања сваког члана инкубатора индивидуално, за шта се факултет труди да обезбиједи додатне ресурсе у сарадњи са Републичком агенцијом за развој малих и средњих предузећа, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево и Заводом за запошљавање Републике Српске.

Радионица "Како покренути властити бизнис?" почеће у 11.00, а потисивање уговора са новим члановима заказано је за 11.20 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Косорић задовољан стартом Романије: Очекивали смо добар почетак Косорић задовољан стартом Романије: Очекивали смо добар почетак
Хуманитарно вече за Милана Маџгаља у петак у Палама Хуманитарно вече за Милана Маџгаља у петак у Палама
Пале: Српска демократска странка и Социјалистичка партија подржале Дејана Којића (ВИДЕО) Пале: Српска демократска странка и Социјалистичка партија подржале Дејана Којића (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    20h 44m
    0
  • Млади кошаркаш Славије каријеру наставља у Меги
    18h 53m
    0
  • Жене не могу у затвор у Војковићима
    7h 34m
    0
  • Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева код којег је пронађен кокаин
    2h 19m
    0
  • Двојац пао због крађе, у њиховим кућама пронађен арсенал оружја
    5h 20m
    0