Pale: Ugovori sa novim članovima preduzetničkog inkubatora

23.10.2019. 09:18
0
IZVOR: Srna

U Studentskom preduzetničkom inkubatoru Ekonomskog fakulteta Pale danas će biti potpisan ugovor sa novim članovima i realizovana radionica "Kako pokrenuti vlastiti biznis?".

Rukovodilac Inkubatora Damjan Danilović rekao je Srni da je ovo treći poziv, nakon kojeg inkubator broji 40 članova, među kojima je 12 registrovanih preduzeća.

On je izrazio veliko zadovoljstvo povodom zainteresovanosti preduzetnika i potencijalnih preduzetnika Sarajevsko-romanijske regije za usluge Studentskog preduzetničkog inkubatora.

-Preduzetnici u okviru inkubatora mogu dobiti podršku u profilisanju poslovne ideje, ispitivanju njene isplativosti, procesu registracije, kao i spajanju sa potencijalnim finansijerima- naveo je Danilović.

On je najavio da će u budućnosti raditi na podršci u procesu poslovanja svakog člana inkubatora individualno, za šta se fakultet trudi da obezbijedi dodatne resurse u saradnji sa Republičkom agencijom za razvoj malih i srednjih preduzeća, Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo i Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske.

Radionica "Kako pokrenuti vlastiti biznis?" počeće u 11.00, a potisivanje ugovora sa novim članovima zakazano je za 11.20 časova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak
Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama
Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO) Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO)
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    22h 52m
    0
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    4h 27m
    0
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    9h 42m
    0
  • Mladi košarkaš Slavije karijeru nastavlja u Megi
    21h 1m
    0
  • Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
    7h 28m
    0