Агић: План је да се у року од 20 дана утврде резултати

14.10.2022. 18:27
0
ИЗВОР: srna.rs

План Главног центра за бројање у сарајевској дворани "Зетра" је да се у року од 20 дана утврде резултати, а у року од 30 дана потврде, рекао је замјеник директора Главног центра за бројање Ади Агић.

Агић је навео да се дешавају ситуације да је помијешан изборни материјал, као и да је уведен дватесетчетворочасовни видео надзор у просторијама гдје се рукује са гласачким листићима.

Он је нагласио да Главни центар за бројање није задужен за одступања у броју гласова, те да све извјештаје шаљу контроли резултата која подноси извјештај Централној изборној комисији.

Агић је навео да су до сада пребројани гласачки листићи са 133 бирачка мјеста у Бијељини и нада се да ће до вечерас бити завршено пребројавање гласова из Бијељине, након чега ће се бројати гласови са бирачких мјеста из Бањалуке, Добоја и Зворника.

- Послије тога ћемо видјети динамику коју нам достави наше складиште, шта они могу од материјала да нам у кратком интервалу и доставе - навео је Агић.

У Главном центру за бројање гласова у Сарајеву јуче је почело отварање врећа и контролно поновно бројање гласачких листића за ниво предсједника и потпредсједнике Републике Српске.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Ученици Основне школе „Пале“ освојили запажене резултате на Регионалном такмичењу из физике Ученици Основне школе „Пале“ освојили запажене резултате на Регионалном такмичењу из физике
Одличан наступ тенисера из Источног Сарајева Одличан наступ тенисера из Источног Сарајева
Стигли резултати налаза које је чекала цијела Хрватска Стигли резултати налаза које је чекала цијела Хрватска
Најчитаније
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    22h 48m
    5
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    21h 10m
    0
  • Заплијењено 250 килограма кокаина
    17h 42m
    0
  • Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
    19h 35m
    0
  • Полицајац годинама просјацима узимао новац
    18h 20m
    1