Академија Младост – савремени програм е-учења за развој дигиталних вјештина

09.05.2024. 12:17
0
ИЗВОР: katera.news

Ака­де­ми­ја Мла­дост ну­ди савре­ме­ни про­грам е-уче­ња за ра­звој ди­ги­тал­них вје­шти­на на­ми­је­њен мла­ди­ма уз­ра­ста од 7 до 24 го­ди­не, a настав­ни план и про­грам кре­и­ран је да младима омо­гу­ћи ква­ли­тет­но зна­ње и спо­соб­но­сти за при­мје­ну ди­ги­тал­не тех­но­ло­ги­је у сва­кој обла­сти на­у­ке, по­сло­ва­ња, дру­штве­но-ко­ри­сних ак­тив­но­сти или обра­зо­ва­ња.

Пра­те­ћи са­вре­ме­не на­чи­не уче­ња, на­ста­ва се из­во­ди у пот­пу­но­сти онлајн, ко­ри­сте­ћи висококвалитетну ди­ги­тал­ну тех­но­ло­ги­ју.

Систем е-уче­ња је вје­што ди­зај­ни­ран та­ко да ди­ги­тал­но уса­вр­ша­ва­ње пред­ста­вља до­дат­ну ак­тив­ност ко­ја ће зна­чај­но ути­ца­ти на по­бољ­ша­ње при­мар­них жи­вот­них ак­тив­но­сти кан­ди­да­та, а не од­вра­ћа­ти мла­де од обра­зо­ва­ња дру­гих по­сло­ва. До­ступ­на су три про­гра­ма, вјешто осми­шље­на за уз­раст од 7 до 12 го­ди­на, од 13 до 17, те од 18 до 24 го­ди­не.

- На­кон успје­шно ком­пле­ти­ра­ног шко­ло­ва­ња, сте­ћи ће се пот­пу­но ра­зу­ми­је­ва­ње ди­ги­тал­не тех­но­ло­ги­је, ди­ги­тал­них тех­ни­ка и мо­гућ­но­сти ко­је ће успје­шни по­ла­зни­ци од­мах мо­ћи при­ми­је­ни­ти у сво­јим ак­тив­но­сти­ма, ра­ди­ти пла­ће­не по­сло­ве или уна­при­је­ди­ти сво­је да­ље уче­ње и уса­вр­ша­ва­ње – обе­ћа­ва­ју из ове ака­де­ми­је.

Ака­де­ми­ја је ре­а­ли­зо­ва­ла пре­ко 50 про­је­ка­та различитих пословних модела, склапала сарадње са партнерима се­дам раличитих земаља широм свијета, а за са­мо дви­је го­ди­не, кроз организацију је прошло више од 200 талентованих појединаца, практиканата и стручних сарадника.

Осни­вач Ака­де­ми­је је наш су­гра­ђа­нин Ла­зар Фур­ту­ла, ко­ји је на­кон сред­ње електротехничке школе и Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву, уласком у ИТ индустрију 2019. године остварио сарадњу са различитим компанијама, партнерима широм свијета, укључујући Швицарску, Њемачку, САД, Естонију и Уједињене Арапске Емирате.  

Ви­ше о то­ме шта Ака­де­ми­ја ну­ди про­на­ђи­те на њи­хо­вој веб-стра­ни­ци.

Коментари 0
Најчитаније
  • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
    2h 59m
    4
  • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
    3h 4m
    1
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    3h 56m
    0
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    16h 26m
    0
  • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
    4h 10m
    0