Akademija Mladost – savremeni program e-učenja za razvoj digitalnih vještina

09.05.2024. 12:17
0
IZVOR: katera.news

Aka­de­mi­ja Mla­dost nu­di savre­me­ni pro­gram e-uče­nja za ra­zvoj di­gi­tal­nih vje­šti­na na­mi­je­njen mla­di­ma uz­ra­sta od 7 do 24 go­di­ne, a nastav­ni plan i pro­gram kre­i­ran je da mladima omo­gu­ći kva­li­tet­no zna­nje i spo­sob­no­sti za pri­mje­nu di­gi­tal­ne teh­no­lo­gi­je u sva­koj obla­sti na­u­ke, po­slo­va­nja, dru­štve­no-ko­ri­snih ak­tiv­no­sti ili obra­zo­va­nja.

Pra­te­ći sa­vre­me­ne na­či­ne uče­nja, na­sta­va se iz­vo­di u pot­pu­no­sti onlajn, ko­ri­ste­ći visokokvalitetnu di­gi­tal­nu teh­no­lo­gi­ju.

Sistem e-uče­nja je vje­što di­zaj­ni­ran ta­ko da di­gi­tal­no usa­vr­ša­va­nje pred­sta­vlja do­dat­nu ak­tiv­nost ko­ja će zna­čaj­no uti­ca­ti na po­bolj­ša­nje pri­mar­nih ži­vot­nih ak­tiv­no­sti kan­di­da­ta, a ne od­vra­ća­ti mla­de od obra­zo­va­nja dru­gih po­slo­va. Do­stup­na su tri pro­gra­ma, vješto osmi­šlje­na za uz­rast od 7 do 12 go­di­na, od 13 do 17, te od 18 do 24 go­di­ne.

- Na­kon uspje­šno kom­ple­ti­ra­nog ško­lo­va­nja, ste­ći će se pot­pu­no ra­zu­mi­je­va­nje di­gi­tal­ne teh­no­lo­gi­je, di­gi­tal­nih teh­ni­ka i mo­guć­no­sti ko­je će uspje­šni po­la­zni­ci od­mah mo­ći pri­mi­je­ni­ti u svo­jim ak­tiv­no­sti­ma, ra­di­ti pla­će­ne po­slo­ve ili una­pri­je­di­ti svo­je da­lje uče­nje i usa­vr­ša­va­nje – obe­ća­va­ju iz ove aka­de­mi­je.

Aka­de­mi­ja je re­a­li­zo­va­la pre­ko 50 pro­je­ka­ta različitih poslovnih modela, sklapala saradnje sa partnerima se­dam raličitih zemalja širom svijeta, a za sa­mo dvi­je go­di­ne, kroz organizaciju je prošlo više od 200 talentovanih pojedinaca, praktikanata i stručnih saradnika.

Osni­vač Aka­de­mi­je je naš su­gra­đa­nin La­zar Fur­tu­la, ko­ji je na­kon sred­nje elektrotehničke škole i Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, ulaskom u IT industriju 2019. godine ostvario saradnju sa različitim kompanijama, partnerima širom svijeta, uključujući Švicarsku, Njemačku, SAD, Estoniju i Ujedinjene Arapske Emirate.  

Vi­še o to­me šta Aka­de­mi­ja nu­di pro­na­đi­te na nji­ho­voj veb-stra­ni­ci.

Komentari 0
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    2h 1m
    4
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    2h 6m
    1
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    15h 28m
    0
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    2h 58m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    3h 12m
    0