Акција "Кум" на подручју Фоче, Сарајева и других градова

21.02.2024. 13:59
0
ИЗВОР: srna.rs

На подручју Фоче, Сарајева и других градова Министарство унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске и МУП Кантона Сарајево, под надзором тужиоца из "Скај" тима Тужилаштва БиХ, претресају објекате на више локација и хапсе осумњичене, саопштено је из Тужилаштва.

Из Тужилаштва БиХ наводе да се истрага у овом предмету односи и на коруптивна кривична дјела, јер је један од осумњичених активни полицајац у Граничној полицији БиХ, осумњичен да је за незакониту имовинску корист, припадницима криминалне организације неистинито овјеравао документацију за наводни прелазак границе како би им тако обезбиједио алиби за вријеме почињења кривичних дјела.

Под истрагом су лица осумњичена за организовани криминал, повезан са међународним кријумчарењем и дистрибуцијом на илегалном нарко тржишту веће количине дроге.

С обзиром на то да су активности у току, из Тужилаштва нису могли дати више детаља о акцији.

Коментари 0
Повезане вијести
Идентификован нападач на дијете и мајку због натписа "делије север" Идентификован нападач на дијете и мајку због натписа "делије север"
Сукоб навијача у центру Сарајева Сукоб навијача у центру Сарајева
Жену и дијете напали у Сарајеву због мајице са обиљежјем "Црвене звезде" Жену и дијете напали у Сарајеву због мајице са обиљежјем "Црвене звезде"
Најчитаније
 • Операција ''Лукавац 93'' - Трново, Бјелашница и Игман
  22h 55m
  4
 • Сјећање на некадашњи Дан младости – 25. мај (ВИДЕО)
  22h 57m
  5
 • Мајка избола кћерку кад су дошли социјални радници
  19h 19m
  0
 • На Нишићима обиљежено 150 година постојања храма Светих апостола Петра и Павла (ФОТО)
  13h 34m
  2
 • Обиљежене 82 године од страдања више од 6.000 Срба Сарајевско-романијске регије
  18h 49m
  4