Акција МУП Српске против аутомафије: Тужилаштву БиХ предате три особе

21.10.2021. 15:51
0
ИЗВОР: Srpskainfo

Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске синоћ касно су Тужилаштву БиХ уз извјештај о почињеном кривичном дјелу организовани криминал у вези са кривичним дјелом тешка крађа“, предали три особе - Ж.К. из Бања Луке, М.М. из Сокоца и М.Т. из Пала.

– За наведене особе постоји сумња да су од почетка 2021. године организовале криминалну групу која је на подручју Сарајева, Тузле и Добоја починила отуђење моторних возила, која су потом скривали и препродавали на подручју БиХ и Црне Горе – саопштено је из МУП Српске.

Приликом претреса просторија која користе наведене особе пронађено је и одузето девет возила, као и друге предмете који се могу довести у везу са извршењем кричних дјела.

Коментари 0
Повезане вијести
Двојац пао због крађе, у њиховим кућама пронађен арсенал оружја Двојац пао због крађе, у њиховим кућама пронађен арсенал оружја
Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
Претреси и хапшења на Сокоцу због дроге Претреси и хапшења на Сокоцу због дроге
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    21h 50m
    0
  • Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева код којег је пронађен кокаин
    3h 25m
    0
  • Млади кошаркаш Славије каријеру наставља у Меги
    19h 59m
    0
  • Жене не могу у затвор у Војковићима
    8h 40m
    0
  • Двојац пао због крађе, у њиховим кућама пронађен арсенал оружја
    6h 26m
    0