Akcija MUP Srpske protiv automafije: Tužilaštvu BiH predate tri osobe

21.10.2021. 15:51
0
IZVOR: Srpskainfo

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske sinoć kasno su Tužilaštvu BiH uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu organizovani kriminal u vezi sa krivičnim djelom teška krađa“, predali tri osobe - Ž.K. iz Banja Luke, M.M. iz Sokoca i M.T. iz Pala.

– Za navedene osobe postoji sumnja da su od početka 2021. godine organizovale kriminalnu grupu koja je na području Sarajeva, Tuzle i Doboja počinila otuđenje motornih vozila, koja su potom skrivali i preprodavali na području BiH i Crne Gore – saopšteno je iz MUP Srpske.

Prilikom pretresa prostorija koja koriste navedene osobe pronađeno je i oduzeto devet vozila, kao i druge predmete koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem kričnih djela.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
Pretresi i hapšenja na Sokocu zbog droge Pretresi i hapšenja na Sokocu zbog droge
Najčitanije
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    5h 35m
    0
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    10h 50m
    0
  • Mladi košarkaš Slavije karijeru nastavlja u Megi
    22h 9m
    0
  • Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
    8h 36m
    0
  • Umrla glumica Radmila Živković
    7h 2m
    0