Акција “Нисте сами, имате пријатеље” се наставља и у 2022. години

05.01.2022. 21:43
0
ИЗВОР: Катера

Представници компаније м:тел посјетили су манастир Житомислић и Хуманитарно друштво ”Добротвор” те уочи православног Божића уручили помоћ у облику пакета хране и хигијене социјално угроженим породицама из тог краја, саопштено је из ове компаније.

Компанија м:тел је у децембру претходне године покренула велику хуманитарну акцију под називом “Нисте сами, имате пријатеље”, с циљем да помогне онима којима је помоћ најпотребнија. Ова акција је настављена и у 2022. години, а прва станица м:тел хуманог каравана је био град Мостар, тачније манастир Житомислић и удружење ”Добротвор” које се брине о стотинак социјално угрожених породица из подручја Херцеговачко-неретванског кантона.

- Данашњом посетом Мостару, тачније посетом манастиру Житомислић, настављамо   велику акцију компаније м:тел „Нисте сами, имате пријатеље“ коју смо покренули на основу одлуке генералне директорке компаније м:тел, госпође Јелене Триван. Одлучили смо да баш уочи Божића посетимо манастир Житомислић и Хуманитарно друштво „Добротвор“  како би дали мали допринос и људима којима је потребна помоћ учинили празнике сретнијим и лепшим, те им поручили да нису сами и да их компанија м:тел није заборавила. Овом приликом помоћ ће бити подељена у 107 породица Херцеговачко-неретванског кантона - поручио је Милосав Парезановић, извршни директор за маркетинг и продају у компанији м:тел.

Хуманитарно друштво ”Добротвор” дјелује од 2011. године са циљем да помогне људима којима је то заиста потребно. Удружење свакодневно брине о више од деведесет српских породица из подручја Херцеговачко-неретванског кантона.

- Неизмјерно сам захвалан компанији м:тел што су одлучили да нам пруже помоћ у акцији прикупљања хране пред Божић за стотинак породица о којима наше удружење брине. Компанија м:тел се одазвала у веома кратком року након што смо се обратили и донација је веома брзо стигла на нашу адресу. У удружењу свакодневно настојимо да угроженим породицама обезбиједимо храну, одјећу и лијекове, пружамо услуге превоза старим и немоћним особама, те водимо рачуна о дјеци која су остала без родитеља… али на жалост број корисника наших услуга се повећава. Ипак, много нам значи данашња донација компаније м:тел као и чињеница да нисмо сами у борби да учинимо људима свакодневицу и празнике  љепшима. Данашњу донацију ће наши волонтери одмах подијелити породицама како би прославили празнике у што љепшем расположењу - изјавио је  Мирко Лечић, предсједник Хуманитарног друштва „Добротвор“.

Акција „Нисте сами, имате пријатеље“ је један од начина да олакшамо и ублажимо проблеме са којима се људи у нашој земљи свакодневно сусрећу и боре, поручили су из компаније м:тел. Након донираних више од 450 пакета помоћи,  из ове компаније најваљују да ће наставити са подршком најугроженијим становницима и у наредном периоду.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    8h 32m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    22h 46m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    20h 53m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    19h 41m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    2h 23m
    0