Аналитичар који је понизио Јокића добио отказ (ФОТО)

01.08.2023. 11:08
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Бивши кошаркаш и дугогодишњи аналитичар угледног америчког ЕСПН Марк Џексон, добио је отказ на тој телевизији.

Џексон је обавијестио јавност да више неће радити за ову кућу, али није открио разлоге због којих је прекинута дугогодишња сарадња.

– Јутрос сам, неочекивано, обавијештен да моје услуге више нису потребне ЕСПН. Иако шокиран и ужаснут изненадним поступком, желио бих да се захвалим ЕСПН и цијелом особљу НБА ЕСПН екипе што су ми омогућили да будем дио организације у посљедњих 15 година – објавио је Џексон на Твитеру.

Ова вијест сигурно је обрадовала навијаче Денвера који су били згрожени ЕСПН извјештавањем о актуелним шампионима и њиховом МВП Николи Јокићу. Они вјерују да је ова медијска кућа коначно увидјела пропусте и ријешила да их исправи.

Подсјетимо, Марк Џексон доспио је у жижу кошаркашке јавности када је испливала вијест да једино он, од свих новинара који су гласали за престижно МВП признање, није додијелио ниједан поен Јокићу.

Тај сраман потез изазвао је изузетно бурне реакције. Легенде НБА лиге Чарлс Баркли и Шакил О'Нил назвали су Џексона тада “комплетним идиотом”.

Јокић га је сјајним партијама у плеј-офу додатно посрамио, па је након пласмана Денвера у финале Западне конференције упутио јавно извињење Србину што га је изоставио из МВП гласања, пише Курир.

– Направио сам грешку са својим МВП гласањем, извињавам се Денвер Нагетсима и Николи Јокићу. Не само да је легитимни МВП кандидат који је заслужио мој глас већ је и један од највећих свих времена! Још једном се извињавам – написао је тада Џексон на Твитеру.

Коментари 0
Повезане вијести
Ни ове седмице нема одлуке о МВП награди Ни ове седмице нема одлуке о МВП награди
Јокић наставио да ниже трипл-даблове Јокић наставио да ниже трипл-даблове
Јокић постигао нови трипл-дабл Јокић постигао нови трипл-дабл
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    20h 29m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    19h 13m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    13h 58m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    10h 57m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    11h 3m
    0