Анђела Јовановић двоструки побједник конкурса "30 година од страдања Срба у Средњем Подрињу"

29.06.2022. 09:26
0
ИЗВОР: srna.rs

Стручне комисије прегледале су ђачке ликовне и литерарне радове пристигле на конкурс на тему "30 година од страдања Срба у Средњем Подрињу" и изабрале су по три најбоља ликовна и литерарна рада у категоријама основаца и средњошколаца.

Аутори тих радова биће награђени у петак, 1. јула, када ће у 9.00 часова бити отворена изложба радова на Тргу Милоша Обилића у Братунцу.

Анђела Јовановић ученица Средњошколског центра Сребреница двоструки је побједник овог конкурса јер су њени ликовни и литерарни радови изабрани за најбоље у категорији средњошколаца.

У категорији основаца аутор најбољег литерарног рада је Филип Грујичић из "Прве основне школе" Сребреница, а Уна Атељевић из Основне школе "Вук Караџић" из Братунца аутор је најбољег ликовног рада.

Награде ће уручити Срђан Ранкић, начелник општине Братунац која је расписала и покровитељ је овог конкурса објављеног поводом обиљежавања тридесетогодишњице страдања Срба у средњем Подрињу и Бирчу којима ће бити служен парастос у суботу, 2. јула, на братуначком гробљу.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежена 81 година од страдања Срба у Старом Броду Обиљежена 81 година од страдања Срба у Старом Броду
Конкурс за пријем радника-васпитача у Предшколској установи „Бамби“ Конкурс за пријем радника-васпитача у Предшколској установи „Бамби“
Конкурс за попуну упражњеног радног мјеста у Основној школи „Петар Петровић Његош“ Конкурс за попуну упражњеног радног мјеста у Основној школи „Петар Петровић Његош“
Најчитаније
 • Ухапшен због угрожавања сигурности и напада на полицијског службеника у Источној Илиџи
  23h 38m
  8
 • На данашњи дан почињен највећи покољ над Србима
  23h 56m
  5
 • ФТН из Новог Сада ускоро у Требињу - Град и Република подржали отварање новог факултета
  17h 55m
  11
 • Лана Лубура и Александар Вуковић најбољи спортисти општине Источна Илиџа у 2022. години (ФОТО)
  15h 6m
  0
 • Регионални центар Института за јавно здравство 30 година у служби здравља
  14h 7m
  0