Ањи је у ватреној стихији страдала цијела породица, али пријатељи је нису заборавили

25.03.2020. 10:01
0
ИЗВОР: Srpska.info

Београђанка Ања Стојановић у пожару који је плануо на Новом Београду 21. марта изгубила је све – родитеље, брата, псе и дом.

У жељи да јој помогну, њени пријатељи организовали су добровољну акцију прикупљања прилога, како би се Ањин живот што прије вратио нормалној свакодневници.

У популарној “телевизорки” на Новом Београду од суботе влада мук. Нико не може да повјерује да је ватрена стихија из стана на осмом спрату прогутала шест људских живота и у црно завила три породице, међу којима је и Ањина. Она је остала без оба родитеља, брата и два пса. Њен губитак је ненадокнадив.

Ипак, Ањини пријатељи схватили су да ипак постоји нешто што би могли урадити како би јој помогли. Због тренутне ситуације у Србији, али и другим земљама, када се строгим мјерама боримо поритв вируса какав не памти човјечанство, на интернету су организовали прикупљање новчане помоћи. Због забране кретања, сви други начини хумнанитарног организовања пали су у воду. Али то их није обесхрабрило.

Апел за помоћ Ањи нашироко се дијели друштвеним мрежама, јер њени пријатељи, како кажу, не дозвољавају да ова трагедија прође незапажено у мору вијести о корона вирусу.

Схвативши колико је штета коју је претрпјела велика, укључиле су се и поједине познате личности, позивајући грађане да помогну, ко колико може. А све је кренуло од Ањиних комшија.

– Ова породица је са југа Србије. Ањин отац је поријеклом из Лесковца, били су то дивни и фини људи. Колико знамо, она у Београду нема никог од шире породице, сви су, вјероватно, тамо. Трудићемо се максимално да будемо ту за њу. Задесила нас је велика трагедија, заиста и даље не можемо да повјерујемо шта се догодило. Она је сада, највјероватније, код момка. Од њиховог стана ништа није остало. Пожар је уништио све – тужно су испричале комшије репортерима Новости..

Грађани који желе да помогну, могу то да учине тако што ће уплатити новац на сљедеће бројеве рачуна:

Динарски рачун: 165000700881285847

Девизни рачун: РС35165000700881286623

Ања Стојановић, Булевар Милутина Миланковића 110, Београд.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Младић избоден ножем у парку! Младић избоден ножем у парку!
Прекинута "Гимназијада": Ученик претукао професора Прекинута "Гимназијада": Ученик претукао професора
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
Најчитаније
  • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
    55m
    4
  • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
    20.05.2024
    1
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    14h 22m
    0
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    1h 52m
    0
  • Паљанин Горан Круљ освојио злато на Eвропском првенству у дизању тегова
    12h 55m
    0