Анкета: Да ли мислите да су ваша дјеца безбједна приликом излазака у Источном Сарајеву?

07.11.2021. 21:05
5
ИЗВОР: Катера

Инциденти који се дешавају на улицама нашег и других градова у окружењу често нас подстичу на размишљање колико су наша дјеца уопште безбједна напољу. 

Да ли су улице општина града Источно Сарајево у потпуности безбједне током касних ноћних сати за тинејџере и младе у глобалу, посебно када се враћају из ноћног изласка? 

Да ли сте ви, као родитељи и њихови старатељи, у потпуности сигурни да су ваша дјеца безбједна напољу? 

Будите слободни и да напишете ваш коментар на ову тему. 

 

Коментари 5
  • Generic placeholder image
    @Jа 09.11.2021. 17:00
    Ријеши како да не! Они могу само ријешити ко се паркирао погрешно на улици, а све што се тиче високог криминала не знају без Бањалуке. Кад дође полиција, САЈ-овци и остали из БЛ, ови наши овдје служе као пудлице, као заштитари, трчкарају за њима и раде шта им ови кажу. Не буди полтрон, је ли треба да се деси нешто да ти полиција рјешава породичне проблеме? Шта значи "ако се деси ријеши наша полиција"? Пустићеш да ти дијете буде у опасности јер се уздаш у полицију, умјесто да лупиш шаком од сто и кажеш: "Да си кући у 23.10"?
  • Generic placeholder image
    Srk 09.11.2021. 16:57
    Одлично питање, све похвале! Подсјетимо само нажалост каква је била безбиједност на улицама нашег града прије 10-15 година, убијало се на све начине и у било којем периоду, шта је побијено људи по кафанама, а све то на очиглед бројне омладине и дјеце, људи то заборављају. Ми смо такав народ, за три дана све заборавимо, никога није брига, шта год се деси бруји чаршија о томе три дана и четврти дан се нико више и не сјећа тога! Неки дан је покушано силовање малољетнице, ето већ је чаршија заборавила, прије 5-6 година убијена је малољетна дјевојка Софија Вукадин на Палама, у глуво доба ноћи! МАЛОЉЕТНА! И то смо заборавили! Прије пар година убијен је Милош Остојић, није био малољетан, али јесте био млад, недужан момак! Убијено је још много момака, недужних, о кривцима нека суд разматра, али родитељи морау да воде рачуна гдје им дјеца иду и када кући долазе.
  • Generic placeholder image
    ja 08.11.2021. 13:19
    sve super nema problema osim kad ima ali to riješi policija naša.
    bitno je da smo zivi i zdravi.
  • Generic placeholder image
    Nada 08.11.2021. 08:42
    Ne treba o tome razmisljati. Negativnim mislima prizivaš nesreće. Mala je verovatnoća da ce se desiti nesto lose. Zato opusteno i s vjerom u Boga.
  • Generic placeholder image
    Kon 07.11.2021. 22:56
    Dobri su, bash, dižu nas povazdan, grad je bezbjedan
Повезане вијести
Урош Гутић и Емина Алагић побједници уличне трке на пет километара Урош Гутић и Емина Алагић побједници уличне трке на пет километара
План редукције воде за недјељу, 8. септембар План редукције воде за недјељу, 8. септембар
У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 16m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 39m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 12m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 9m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    13h 0m
    0