Апел за помоћ у лијечењу Раденка Ђукића

04.11.2023. 14:26
0
ИЗВОР: srna.rs

Мјесна заједница Котор Варош упутила је апел за помоћ у лијечењу суграђанина Раденка Ђукића, којем је одстрањен бубрег због малигне болести, али се ситуација искомпликовала што захтијева вишегодишње лијечење, а потребне терапије се набављају у иностранству.

Лијечење тренутно кошта око 3.000 КМ мјесечно и трајаће најмање неколико година. Сви који желе да помогну новац могу донирати и путем позива на хуманитарни број 1402.

- Раденко је годинама био угоститељ у Котор Варошу, и својом добротом, осмијехом и оптимизмом красио наш град и нашим суграђанима дан чинио љепшим и веселијим. Дошло је вријеме да му то сви вратимо на хуман и људски начин - навели су из Мјесне заједнице Котор Варош.

Которварошани су у претходном периоду организовали бројне хуманитарне акције, у којима су учествовали привредни субјекти, самостални предузетници, спортски колективи, фудбалски ветерани, бројна предузећа, јавне установе и појединци.

У наредном периоду планиран је наставак акције, а једна од њих је хуманитарни концерт који ће бити одржан у Масловарама, одакле потиче Раденко.

Новац за лијечење може се уплатити на жиро рачун: 562-100-80127460-70 /Раденко Ђукић, Улица Јована Рашковића 5, 78220 Котор Варош, БиХ, код НЛБ-Развојне банке.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Милошу Божовићу потребна наша помоћ, заједно можемо све! Милошу Божовићу потребна наша помоћ, заједно можемо све!
Од данас активан број 1413 за помоћ Сергеју Од данас активан број 1413 за помоћ Сергеју
Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    23h 42m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    23h 13m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    19h 29m
    1
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    15h 24m
    3
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    23h 36m
    0