Аврамовић: Опоравак иде добро, ускоро се враћам на терен

05.01.2024. 21:50
0
ИЗВОР: Танјуг

Алекса Аврамовић, репрезентативац Србије у кошарци, рекао је вечерас у Пироту, гдjе је присуствовао отварању Божићне школе спорта заједно са селектором репрезентације Светиславом Пешићем, да опоравак послије повреде иде добро и да ће се ускоро наћи поново на терену.

- Иде добро, данас сам снимио ногу, 80-90 посто је боље и ускоро ћу се наћи на терену - казао је Аврамовић, који је у Пироту посјетио и тренинг кошаркаша Пирота, у клубу у коме је поникао селектор Пешић.

Подсјећамо, кошаркаш Партизана Алекса Аврамовић повриједио се 7. децембра 2023. године, у 6. минуту утакмице против Олимпије из Милана у оквиру 13. кола Евролиге.

Аврамовић је меч почео у стартној постави Партизана, а у 6. минуту је искренуо зглоб лијеве ноге и шепајући је напустио утакмицу. Српски репрезентативац је недавно паузирао и због прелома носа, па му је ово била друга повреда у кратком временском року.

У оквиру Божићне школе спорта, коју организује Спортски центар Пирот, под покровитељством града Пирота, више хиљада малишана сваки зимски распуст проведе бавећи се спортом или учећи неки од бројних заната, на неком од укупно 70 потпуно бесплатних програма.

Аврамовић је казао да је ријеч о одличном пројекту града Пирота.

- Хвала граду Пироту на дочеку и феноменалној организацији и ја сам почаствован што сам овде. Моја порука младима је да дубоко верују у то што раде и да имају велике амбиције јер ће успех сам доћи. Осећај је прелеп када видите пуне терене, онда знамо да смо урадили прави посао и да смо донели нешто добро тој деци и одвели их на прави пут - рекао је Аврамовић.

Отварајући Божићну школу спорта, селектор Пешић пред препуним Омладинским стадионом, гдје је иначе почео да игра кошарку као дјечак, казао је да оваква светковина спорта, попут пиротске Божићне школе спорта, не постоји нигде, не само у Србији, већ и шире.

- Ми Пироћанци смо јединствени у свему па и у овоме. Желим свима да уживате у овој манифестацији и бројним спортским програмима - поручио је Пешић.

Коментари 0
Повезане вијести
Обрадовић потписао нови уговор Обрадовић потписао нови уговор
АБА: Игокеа без мајсторице, Партизан у полуфиналу АБА: Игокеа без мајсторице, Партизан у полуфиналу
Игокеа без сензације у Арени: Партизан надомак полуфинала Игокеа без сензације у Арени: Партизан надомак полуфинала
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    2h 44m
    9
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    22h 53m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    23h 58m
    4
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    1h 28m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    17h 41m
    0