Бабаљ: Будући градоначелник Источног Сарајева биће из СДС-а (ВИДЕО)

24.06.2020. 23:07
1
ИЗВОР: IS Radio/OSM

- Српска демократска странка имаће свог кандидата за градоначелника Источног Сарајева и ту неће бити никаквих компромиса. Наш кандидат за градоначелника обезбиједиће подршку свих шест општинских одбора странке на подручју града - рекао је посланик у Народној скупштини Републике Српске Дарко Бабаљ, који је и предсједник Градског одбора Српске демократске странке Источног Сарајева.

Бабаљ је, гостујући у емисији "Лице нације" Телевизије ОСМ, рекао да ће Српска демократска странка дати градоначелника који ће бити препознатљив и који ће радити много више него што се радило до сада.

- Уколико Српска демократска странка буде тражила од мене да будем кадидат за градоначеника, немам право да то одбијем - рекао је Бабаљ.

- Нови градоначелник мора обезбиједити више средстава за бољи живот младих људи у овом граду. Млади људи треба да схвате да ће град Источно Сарајево бити адреса на којој могу да пронађу своју шансу - рекао је Бабаљ.

Бабаљ је нагласио да Град Источно Сарајево са новим градоначелником треба да обезбиједи и значајнија средства за стручно оспособљавање љекара у здравственим установама на подручју града, које им, како је рекао, није обезбиједила Влада Републике Српске.

- Ускоро ћемо изаћи пред грађане Источног Сарајева са свеобухватним програмом и плановима које би требало реализовати у наредном периоду. Што је најважније, кандидат Српске демократске странке за градоначелника Источног Сарајева побиједиће свог противкандидата Љубишу Ћосића - истакао је Бабаљ, искључујући могућност да се на изборима појави трећи кандидат за градоначелника.

 

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Simo 25.06.2020. 14:54
    Ma ljudi božji da bude i crni ciga gradonacelnik al da se narod otrgne od ove bjede i da se počne raditi na egzistenciji,ne samo mladih,nego i starijih ljudi. Ovo je užas,jad i čemer. A kriminala na sve strane
Повезане вијести
Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора
Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони
Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    16h 34m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    16h 5m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    12h 21m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    16h 28m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    8h 16m
    2