Бабаљ: Моји саборци и њихови потомци заслужују достојанствен живот у миру

08.11.2022. 15:38
0
ИЗВОР: katera.news

Дарко Бабаљ, предсједник Градског одбора СДС-а Источно Сарајево, својим саборцима, војницима Војске Републике Српске, руководству БОРС-а, породицама погинулих бораца и ратним војним инвалидима, честитао је крсну славу Борачке организације Републике Српске - Митровдан.

- Борачка организација Републике Српске једна је од стубова Републике Српске и баштионик наше славне прошлости из Одбрамбено-отаџбинског рата. Управо БОРС својим активностима треба континуирано да ради на побољшању положаја борачке популације, али и на враћању достојанства српском борцу, јер је управо он тај због кога смо очували Републику Српску – поручио је Бабаљ.

Он је рекао да ће БОРС увијек имати пуну подршку Српске демократске странке и да само заједно можемо унаприједити живот онима који су за Републику Српску дали све.

- Моји саборци и њихови потомци заслужују достојанствен живот у миру. Дужност свих нас који данас управљамо важним процесима је да нашим борцима и породицама погинулих обезбиједимо право да раде, право на квалитетну здравствену заштиту и да се статус борца цијени и поштује у друштву Републике Српске – закључио је Бабаљ.   

Коментари 0
Повезане вијести
Сарајеву смета добродошлица у Републику Српску Сарајеву смета добродошлица у Републику Српску
Бабаљ: Послије пропалог пуча наставиће се маћехински однос СНСД-а према Источном Сарајеву Бабаљ: Послије пропалог пуча наставиће се маћехински однос СНСД-а према Источном Сарајеву
Бабаљ: Искрена подршка Александру Вучићу Бабаљ: Искрена подршка Александру Вучићу
Најчитаније
 • Почела исплата годишњег борачког додатка
  9h 51m
  3
 • Дан кад је Војска СР Југославије оборила "невидљивог" (ВИДЕО)
  11h 19m
  0
 • Положен камен темељац за изградњу зграде Полицијске управе Источно Сарајево
  8h 46m
  5
 • Бесмртни херој – Потпуковник Живота Ђурић
  12h 19m
  0
 • Милан Савић предсједник Студентског парламента
  6h 4m
  3