Babalj: Moji saborci i njihovi potomci zaslužuju dostojanstven život u miru

08.11.2022. 15:38
0
IZVOR: katera.news

Darko Babalj, predsjednik Gradskog odbora SDS-a Istočno Sarajevo, svojim saborcima, vojnicima Vojske Republike Srpske, rukovodstvu BORS-a, porodicama poginulih boraca i ratnim vojnim invalidima, čestitao je krsnu slavu Boračke organizacije Republike Srpske - Mitrovdan.

- Boračka organizacija Republike Srpske jedna je od stubova Republike Srpske i baštionik naše slavne prošlosti iz Odbrambeno-otadžbinskog rata. Upravo BORS svojim aktivnostima treba kontinuirano da radi na poboljšanju položaja boračke populacije, ali i na vraćanju dostojanstva srpskom borcu, jer je upravo on taj zbog koga smo očuvali Republiku Srpsku – poručio je Babalj.

On je rekao da će BORS uvijek imati punu podršku Srpske demokratske stranke i da samo zajedno možemo unaprijediti život onima koji su za Republiku Srpsku dali sve.

- Moji saborci i njihovi potomci zaslužuju dostojanstven život u miru. Dužnost svih nas koji danas upravljamo važnim procesima je da našim borcima i porodicama poginulih obezbijedimo pravo da rade, pravo na kvalitetnu zdravstvenu zaštitu i da se status borca cijeni i poštuje u društvu Republike Srpske – zaključio je Babalj.   

Komentari 0
Povezane vijesti
Sarajevu smeta dobrodošlica u Republiku Srpsku Sarajevu smeta dobrodošlica u Republiku Srpsku
Babalj: Poslije propalog puča nastaviće se maćehinski odnos SNSD-a prema Istočnom Sarajevu Babalj: Poslije propalog puča nastaviće se maćehinski odnos SNSD-a prema Istočnom Sarajevu
Babalj: Iskrena podrška Aleksandru Vučiću Babalj: Iskrena podrška Aleksandru Vučiću
Najčitanije
 • Pronađena opojna droga i oružje u Istočnom Novom Sarajevu
  8h 45m
  5
 • Godišnjica NATO agresije na SR Jugoslaviju (VIDEO)
  10h 8m
  2
 • Požar u Istočnom Starom Gradu (FOTO)
  3h 43m
  0
 • Prasići opet poskupjeli
  15h 10m
  0
 • U toku sanacija klizišta u Potkrajevima, saobraćaj jednom trakom
  13h 54m
  1