Бабаљ: Паразити који су прешли из СДС-а у СНСД уништавају Српску

25.02.2020. 16:15
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Посланик СДС Дарко Бабаљ упозорио је данас да ће “паразити који су се увукли у власт” уништити Републику Српску. Не желећи никога конкретно именовати, Бабаљ је у наставку сједнице Народне скупштине РС гдје је у току расправа о Приједлогу закона о измјенама и допунама Закона о штрајку истакао да је и СДС у прошлости имао лоше менаџере који су уништили поједина предузећа и кршили радничка права, али да су то појединци који имају своје име и презиме.

– Није политика СДС била на урушавању Републике Српске, као што није ни политика СНСД да урушава РС. То су паразити у апаратима и СДС и СНСД. Сви који су били паразити у СДС, данас се налазе у СНСД, а сутра ће бити паразити у некој другој, трећој или петој партији – истакао је Бабаљ.
Он је упитао да ли је нормално да запосленима у болници Србија у Источном Сарајеву нису уплаћивани порези и доприноси од 2010 године.

Бабаљ је додао да је Република Српска у проблему јер остаје без становника, те је позвао власт да учини нешто како би се заштитила радничка права.

– Изаћи ће народ  улице и прегазити и вас и нас и синдикат. Понудите нека рјешења јер се бојим да сте остали и без људи и без рјешења. Бојим се да ови паразити који су били код нас, а данас код вас, поједоше и вашу супстанцу. Ви сте власт и требате понијети највећу одговорност – упозорио је Бабаљ.

Коментари 0
Повезане вијести
Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора
Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони
Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    6h 35m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    5h 30m
    2
  • Шеховац: Зашто се не изгласава резолуција о геноциду над Србима у Сарајеву?
    22h 52m
    28
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    9h 52m
    0
  • Прије 25 година НАТО убио 60 путника „Ниш експреса“
    8h 53m
    1