Бањалучани "пецали" гуме са пумпи

28.04.2021. 15:32
0
ИЗВОР: Nezavisne

Бањалучка полиција идентификовала је Бањалучане В.Р., С.Ј. и Д.Ц. осумњичене да су са бензинских пумпи украли већу количину пнеуматика, крали гориво из камиона као и бицикле и грађевински алат.

Њих сумњиче да су починили девет кривичних дјела крађа и двије тешке крађе. Кривична дјела су починили од почетка 2019. године до 24. априла ове године док материјална штета износи око 5.000 КМ.

Интернетом је јуче кружио снимак домишљатих лопова који су на необичан начин "пецали" гуме са бензинске пумпе. Наиме, избјегавајући камере, гуме су везали канапом и тако их извлачили, а радницима је било необично како мистериозно нестају пнеуматици.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука, код наведених особа пронађени су и одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем ових кривичних дјела. О свему је обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука. 

Коментари 0
Повезане вијести
Није прихваћен вето на Изборни закон и Закон о референдуму Није прихваћен вето на Изборни закон и Закон о референдуму
Мајка првих четворки у историји Бањалуке: Личе, али већ им сада видим различиту нарав Мајка првих четворки у историји Бањалуке: Личе, али већ им сада видим различиту нарав
Обиљежавање Дана Игманске бригаде Војске Републике Српске Обиљежавање Дана Игманске бригаде Војске Републике Српске
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    20h 28m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    22h 1m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    18h 27m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    20h 40m
    0
  • Партизан мијења име!
    11h 9m
    3