Бањалучанин предат тужилаштву, пријетио да ће заклати невјенчану супругу

14.01.2020. 14:28
0
ИЗВОР: nezavisne.com

БАЊАЛУКА - Драган Б. (39) из Бањалуке који је ухапшен због породичног насиља односно пријетњи да ће заклати и убити своју невјенчану супругу предат је у надлежност бањалучког тужилаштва.

Како сазнајемо, он већ дужи период малтретира невјенчану супругу са којом има двоје малољетне дјеце, а коју је раније злостављао.

- Он је јуче дошао у продавницу на њено радно мјесто гдје јој је пред свима пријетио да ће је убити, а случај је пријављен полицији - рекао је неименовани извор за Независне новине, наводећи да она због њега годинама нема мира и трпи тортуру.

Према ријечима извора, Драган Б. је раније тукао супругу због чега је она боравила и у сигурној кући.

Након што је изашла из сигурне куће она се одселила и са дјецом живи као подстанар, али то није био крај њеним проблемима са насилником који је наставио са пријетњама и малтретирањем.

Због премлаћивања од прије четири године, против њега је недавно подигнута оптужница и у току је суђење у Основном суду у Бањалуци.

Он је иначе познат и по ремећењу јавног реда и мира, али и по прекршајима у саобраћају, а прије неколико година хапшен је јер је покушао силовати познаницу, а због тога му је био одређен и притвор.

Он је тада покушао да силује познаницу, а након што није успио у својој намери, брутално ју је претукао шакама по глави.

Наводно је до инцидента тада дошло након што су њих двоје били у једној кафани у бањалучком насељу Раковачке баре те га је она замолила да је одвезе кући.

Када су возилом кренули према Слатини, он је наводно зауставио возило у једном шумарку и покушао је силовати.

Након исптивања, поступајући тужилац ће донијети одлуку да ли ће за овог насилника сада предложити једномјесечни притвор.

Коментари 0
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    13h 55m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    12h 9m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    9h 59m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    13h 14m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    7h 57m
    0