Banjalučanin predat tužilaštvu, prijetio da će zaklati nevjenčanu suprugu

14.01.2020. 14:28
0
IZVOR: nezavisne.com

BANjALUKA - Dragan B. (39) iz Banjaluke koji je uhapšen zbog porodičnog nasilja odnosno prijetnji da će zaklati i ubiti svoju nevjenčanu suprugu predat je u nadležnost banjalučkog tužilaštva.

Kako saznajemo, on već duži period maltretira nevjenčanu suprugu sa kojom ima dvoje maloljetne djece, a koju je ranije zlostavljao.

- On je juče došao u prodavnicu na njeno radno mjesto gdje joj je pred svima prijetio da će je ubiti, a slučaj je prijavljen policiji - rekao je neimenovani izvor za Nezavisne novine, navodeći da ona zbog njega godinama nema mira i trpi torturu.

Prema riječima izvora, Dragan B. je ranije tukao suprugu zbog čega je ona boravila i u sigurnoj kući.

Nakon što je izašla iz sigurne kuće ona se odselila i sa djecom živi kao podstanar, ali to nije bio kraj njenim problemima sa nasilnikom koji je nastavio sa prijetnjama i maltretiranjem.

Zbog premlaćivanja od prije četiri godine, protiv njega je nedavno podignuta optužnica i u toku je suđenje u Osnovnom sudu u Banjaluci.

On je inače poznat i po remećenju javnog reda i mira, ali i po prekršajima u saobraćaju, a prije nekoliko godina hapšen je jer je pokušao silovati poznanicu, a zbog toga mu je bio određen i pritvor.

On je tada pokušao da siluje poznanicu, a nakon što nije uspio u svojoj nameri, brutalno ju je pretukao šakama po glavi.

Navodno je do incidenta tada došlo nakon što su njih dvoje bili u jednoj kafani u banjalučkom naselju Rakovačke bare te ga je ona zamolila da je odveze kući.

Kada su vozilom krenuli prema Slatini, on je navodno zaustavio vozilo u jednom šumarku i pokušao je silovati.

Nakon isptivanja, postupajući tužilac će donijeti odluku da li će za ovog nasilnika sada predložiti jednomjesečni pritvor.

Komentari 0
Najčitanije
  • Dan kada je otišao Sena - „Kišni čovjek“
    11h 29m
    4
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    10h 24m
    3
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    5h 12m
    0
  • Međunarodni praznik rada, 1. maj – simbol borbe za bolji i pravedniji svijet
    14h 46m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    6h 18m
    0