Берјан: Виде ли премијер и министри каква је катаклизма погодила Источно Сарајево?

05.11.2021. 15:39
2
ИЗВОР: Катера

Да ли ико из Владе Републике Српске види шта се дешава у општинама Источног Сарајева? Виде ли из својих топлих кабинета размјере катаклизме која је захватила Источно Сарајево, упитао је Дарко Берјан, предсједник младих СДС-а Источна Илиџа и члан Кризног штаба обраћајући се јавности са терена гдје заједно са грађанима чини све да спречи даље излијевање ријеке.

Берјан је ово истакао као став Општинског одбора СДС-а Источна Илиџа.

- Дајемо све од себе да помогнемо нашим грађанима, али републичке власти су потпуно заказале. Тражимо да премијер хитно дође у Источно Сарајево и алармира све институције у овој борби са поплавама - поручио је Берјан.

Он је позвао директора Цивилне заштите Републике Српске Милана Новитовића, истичући да умјесто што се данас слика на Дрини боље да дође да помогне грађанима Источног Сарајева који су у очају због поплава.

- Да ли виде да су улице Војковића, Источне Илиџе и Пала под водом? Када ће неко из Владе Српске доћи да нам помогне или можда Источно Сарајево не сматрају Републиком Српском? - упитао је Берјан.

 

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Dobrinja 05.11.2021. 19:21
    Svaka cas Voxpopuli...da li se mora sve uvijek prebacivati na politiku...jadni narod u nasoj opstini sto ostade bez kuca i objekata...dovoljno je samo rec pomozite a ne politicka prepucavanja i prebacivanja
  • Generic placeholder image
    voxpopuli 05.11.2021. 16:55
    Mora te li svaki jad i patnju građana prebacivati na svakodnevna politička prepucavanja i stalno dolijevati ulje na vatru.Sasvim je dovoljno da pošaljete poziv u pomoć.
Повезане вијести
За обнову кућа оштећених у невремену издвојено 544 милиона долара За обнову кућа оштећених у невремену издвојено 544 милиона долара
Приказан филм о одбрани Српске Илиџе Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    22h 13m
    0
  • Крађа у Палама
    20h 31m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    16h 58m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    19h 46m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    13h 7m
    0